Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018

Nieuws

Expositie in Centrum Djoj

24 augustus 2018
Vanaf eind augustus 2018 tot begin 2019 exposeert autonoom beeldend kunstenaar Antonetta Moerland uit Alphen aan den Rijn in Centrum Djoj.
Lees meer

ONE TRIBE Biodanza Zomeravonden

7 juli 2018
Heb je zin om deze zomer door te dansen of kennis te maken met Biodanza? Ook dit jaar ben je weer welkom op de vreugdevolle ONE TRIBE Biodanza zomeravonden.
Lees meer

Ecstatic SUMMER Djoj!

13 juli 2018
Jazeker! In de zomer dansen we lekker door op de vrijdagavonden! Wisselende DJ's en Inleider(sters) tijdens onze Ecstatic SUMMER Djoj
Lees meer

Capoeira lessen voor Kinderen

19 december 2018
Capoeira draait om kameraadschap, samenhorigheid, positieve energie en speelsheid. Het is goed voor de conditie, ritme gevoel, flexibiliteit en motoriek. Boven alles is capoeira een spel, de vechtdans van vrijheid. Er is geen winnaar of verliezer! Axé
Lees meer

Open Dagen Centrum Djoj

25 augustus 2018
Op 25 & 26 augustus geven veel trainers, coaches, therapeuten en workshopgevers die dagen een voorproefje van hun activiteiten voor het nieuwe seizoen.
Lees meer

Non-dualiteit avonden

31 augustus 2018
De laatste vrijdag van de maand zijn er bijeenkomsten over non-dualiteit. Hierbij gaat het om de directe ervaring van vrijheid, stilte, rusten in wie je werkelijk bent. De vorm van de bijeenkomst is een meditatie, thema en open ontmoeting.
Lees meer

Reis naar de rijkdom in je Zelf

31 augustus 2018
Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden.
Lees meer

De ontdekking van het ware zelf (Gratis Introductieworkshops)

31 augustus 2018
In deze cursus ga je ontdekken hoe een leven eruit ziet vanuit de realisatie dat je al goed bent en dat je eigenlijk niets hoeft te doen om gelukkig te zijn. Er is een leven mogelijk waarbij ‘jezelf zijn’ voldoende is en in zichzelf vervullend.
Lees meer
Adem & Spieren in Balans