Reis naar de rijkdom in jezelf

Nieuws

Expositie in Centrum Djoj

24 augustus 2018
Vanaf eind augustus 2018 tot begin 2019 exposeert autonoom beeldend kunstenaar Antonetta Moerland uit Alphen aan den Rijn in Centrum Djoj.
Lees meer

Open Dagen Centrum Djoj

25 augustus 2018
Op 25 & 26 augustus geven veel trainers, coaches, therapeuten en workshopgevers die dagen een voorproefje van hun activiteiten voor het nieuwe seizoen.
Lees meer

Non-dualiteit avonden

31 augustus 2018
De laatste vrijdag van de maand zijn er bijeenkomsten over non-dualiteit. Hierbij gaat het om de directe ervaring van vrijheid, stilte, rusten in wie je werkelijk bent. De vorm van de bijeenkomst is een meditatie, thema en open ontmoeting.
Lees meer

Reis naar de rijkdom in je Zelf

31 augustus 2018
Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden.
Lees meer

De ontdekking van het ware zelf (Gratis Introductieworkshops)

31 augustus 2018
In deze cursus ga je ontdekken hoe een leven eruit ziet vanuit de realisatie dat je al goed bent en dat je eigenlijk niets hoeft te doen om gelukkig te zijn. Er is een leven mogelijk waarbij ‘jezelf zijn’ voldoende is en in zichzelf vervullend.
Lees meer

Beachparty 'JOY 2018'

31 augustus 2018
Op 31 augustus dansen we de sterren van de hemel in Beachhouse ‘At The Beach’, Strandslag 8, Den Haag.

Lees meer

Biodanza met Monique Sajet

1 september 2018
Biodanza brengt vreugde, liefde en harmonie in je dagelijks bestaan. Door het leven te dansen voel je beter wat fijn en prettig is en wat gezond is voor jouw lichaam en geest.
Lees meer

Fascia,The art of Self-Unwinding

1 september 2018
Wist je dat fascia het meest pijngevoelige weefsel in het menselijk lichaam? En er de afgelopen jaren veel onderzoek is gedaan naar Fascia (het bindweefsel)? En deze nieuwe inzichten gaven waardoor chronische en a-specifieke pijn toch (effectief) behandelbaar zijn?
Lees meer
Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018