Dans de vijf Ritmes

Aanvraag (zaal)reservering

Vul onderstaand formulier in om een zaal-ruimtereservering aan te vragen. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanvraag bij Centrum Djoj.
 
Nog nooit in Centrum Djoj geweest? Klik hier voor een video impresse van de zalen en (sessie)ruimtes. Klik hier voor een video impressie van de activiteiten in onze ruimtes. U bent van harte welkom voor een rondleiding. Bel op werkdagen voor een afspraak met 010-2850236 en vraag naar Peter Elshof of Lia Hartman.
 
Alle velden met een * zijn verplichte velden om in te vullen.
Gewenste dagdelen *
Gewenste ruimte *
Zaalopstelling *
Zaalbenodigdheden


Bij het verzenden van dit formulier verklaar ik kennis genomen te hebben van en akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden en ben mij er van bewust dat deze van kracht zijn op bovenstaande én op ieder volgende schriftelijke of telefonische boeking, welke zal worden geplaatst bij Centrum Djoj.

 

Akkoord met algemene voorwaarden *
Nieuwsbrief ontvangen
 

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reading & Healing Stargate workshops Change - Live Your Dream Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Beleef je lijf festival 24 maart 5 ritmes dansreis Reis naar de rijkdom in jezelf Dans De Vijf Ritmes Tantric Djoj


Reading & Healing