Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez

KernFacility Executive BV

Onze Kern Activiteiten

Facility management
Wij begeleiden en implementeren uw (re)organisatie volgens de gewenste doelstellingen door middel van het inzetten van een interim-manager. Wij adviseren u ook in de keuze van uw stategische huisvestings vragen.

Lees meer 

Coaching & therapie
Onze coaches zijn in staat om op zeer persoonlijke en directe wijze om te gaan met je vragen en je blokkades. Zij denken mee, dagen uit, prikkelen en inspireren. Een (personal)coachings traject volgen bij KernCoaching betekent werken aan structurele veranderingen in jezelf door op zoek te gaan naar datgene wat je van je persoonlijke kracht en/of je doel afhoudt. 

Lees meer

Training & opleiding
Wij verzorgen trainingen op aanvraag en volgens open inschrijving. Op zich niets bijzonders, dat doen andere ook. KernTraining onderscheidt zich van andere door op bewogen en bevlogen wijze mensen te raken, te inspireren en succesvol te begeleiden naar het vergroten van hun bewustzijn en zelfinzicht.

Lees meer


ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Vrienden van Djoj
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Vrienden van Djoj Biodanza jaargroep met Brenda Wheel of Consent Bewust Ondernemers Netwerk Café


Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez