Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk)

Happy Spirit Days

Na het succes van de eerste edities, hebben we alweer de vierde Happy Spirit Days op de kalender staan op 12-13-14 juni 2020. En natuurlijk onderscheiden we ons ook dit jaar weer met een verrassend goede line-up. Met toonaangevende sprekers en bijzondere workshops blijft dit charmante, kleinschalige festival inspireren. Drie dagen vol feelgood, dus hou de website in de gaten en ontdek wat er in 2020 allemaal op het festivalterrein te beleven valt. Op ons Facebook– en Instagramaccount  maken wij al vanaf januari nieuwe sprekers bekend.

Organisatie

Carla Begeer is de spil achter de Happy Spirit Days. 

Initiator Carla heeft een lange achtergrond in de Public Relations. Met BIEN PR – dat staat voor gezondheid, welzijn & wellness, beauty en geestelijke ontwikkeling – is zij nog steeds volop actief op dit gebied. Naast PR heeft zij, mede door haar yoga-opleiding, ook geïnvesteerd in haar geestelijke ontwikkeling. Sport, ontspanning, bezinning en een gezonde levenswijze behoren tot haar eigen levensfilosofie. Omdat Carla al langer werd geraakt door de mooie mensen en activiteiten die op haar pad kwamen, ontstond het idee voor de Happy Spirit Days; het succesvolle festival dat in 2020 voor de vierde keer plaatsvindt

 

Feelgood festival

Happy Spirit Days is het festival voor wie zich wil onderdompelen in de wereld van yoga, filosofie, bewustzijn, mindfulness, meditatie en meer. Waarbij we natuurlijk gek zijn op healthy food, muziekoptredens van formaat en allerlei verrassingen. Op de droomlocatie – een authentieke boerderij met sfeervolle tuin in ‘t midden van het land – maak je het allemaal mee. Alle ingrediënten voor een leven in balans zijn aanwezig, zowel voor beginners als voor gevorderden. Of je nu dagelijks mediteert of nog nooit op de yogamat gezeten hebt: hier vind je inspiratie voor hart en hoofd, met beide benen in het boerderijgras. Een toegankelijk festival waar het vooral leuk is, iedereen zich thuis voelt en je ook nog eens nieuwe inspiratie opdoet.

Kom je ook?

De Pre-Pre-Early-Birds waren snel uitverkocht, de Pre-Early-Birds voor de Happy Spirit Days 2020 zijn vanaf nu hier verkrijgbaar. Dit jaar wordt het festival gehouden op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juni, het terrein is geopend van 09.00 tot 19.00 uur; zaterdag tot 22.00 uur. Elk ticket is inclusief toegang tot drie exclusieve workshops naar keuze. Is er nog plaats in een workshop, dan kun je altijd extra aanschuiven.

Ticketverkoop gestart

Onze Pre-Pre-Early Birds van € 29,95 waren snel uitverkocht. Omdat de line-up nog niet bekend is, scoor je nu een Pre-Early-Bird voor slechts €39,95 per dag. En… we durven ’t gerust te zeggen: het programma 2020 wordt onvoorstelbaar goed. Who’s in? Vind je dit interessant, zorg dan dat je er snel bij bent, want op is op; we hebben 100 tickets beschikbaar.  De reguliere dagprijs is €59,95.
En weet je wat zo leuk is: heb je een (Pre)-Early-Bird, dan mag je straks als eerste je workshops kiezen.
Ecstatic Dance (original)