AAU Single avonden

BONR

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren. Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam heeft een kerngroep en een groep van aanbieders die steeds meer groeit.

Jij kunt ook lid worden en profiteren van dit waardevolle netwerk. We komen regelmatig bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' heb jij bij ons de gelegenheid om collega's te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een half uur te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken.

Voor de actuele agenda klik hier!


ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Wheel of Consent Bewust Ondernemers Netwerk Café
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Vrienden van Djoj Biodanza jaargroep met Brenda Touch of Divinity, Tantradagen Biodanza Festival 2 januari 2021 Biodanza met Monique Sajet Wheel of Consent Cursus Ontspanningsmassage AAU Single avonden Bewust Ondernemers Netwerk Café


Biodanza met Monique Sajet