Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018

Route

Centrum Djoj is centraal gelegen in Rotterdam Hilligersberg, Antony Duyklaan 5-7, 3051 HA en staat er om bekend ideaal bereikbaar te zijn met het openbaar vervoer. (Station Noord)

We zijn onder andere bereikbaar via openbare verbindingen (zie Route OV) welke allen op slechts 5 minuten loopafstand liggen.

Komt u met de auto, volg dan de route-parkeren richting Ceintuurbaan. Je vind er ruime (onbetaalde) parkeergelegenheid. Vandaar is het slechts 5 minuten lopen naar Centrum Djoj.

Parkeren? volg de aanwijzingen op de pagina parkeren!

In de wijk zijn de gemeente en projectontwikkelaars bezig de wijk verder op te knappen met vele mooie projecten voor wonen en bereikbaarheid.

Lees er hieronder meer over:

Informatie over de actuele werkzaamheden op Kleiweg en Straatweg, zie deze website!

Informatie over de werkzaamheden en transformatie van de Kerk en bouw appartementen in de wijk Hilligersberg, zie deze website

Informatie over de bouw en verhuur van de appartementen, zie deze website

 


ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Dans de vijf Ritmes Stargate workshops
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf Beleef je lijf festival 24 maart Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Dans De Vijf Ritmes Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Stargate workshops 5 ritmes dansreis Tantric Djoj Change - Live Your Dream Reading & Healing


Beleef je lijf festival 24 maart