Schilder Workshops
vrijdag 21 augustus

Prijs:
Volg deze link om je ticket te kopen voor 25 juli: Koop hier je ticket €70,- Lunch Potluck: Je neemt iets te eten mee voor jezelf en een ander en dat delen we met elkaar. Inbegrepen: Koffie/thee, diverse vruchtensappen en versnaperingen. Volg deze link om je ticket te kopen voor 21 augustus: Koop hier je ticket €30,-

Website:
www.handsonhappiness.nl


Tantrisch genieten (zomereditie)

Deze avonden nemen we je mee op een tantrische ontdekkingsreis. Iedere avond krijgt een ander thema en we bouwen de avonden geleidelijk op. Genieten staat voorop, waarbij het gaat om te genieten van alles wat er op ieder moment voor jou is. Genieten van je lichaam, genieten van aanraken en aangeraakt worden, genieten van de ontmoeting met een ander, genieten van het contact met een ander. En dat kan op veel verschillende manieren, met respect voor elkaars grenzen. En hoewel de ontmoeting met de ander sensueel van aard kan zijn, is het belangrijk om je te realiseren dat het geen erotische ontmoeting is en dat er geen seksuele handelingen verricht worden.

Iedere avond staat los op zichzelf en krijgt een ander thema. Je kunt je per avond aanmelden.
Overigens zit er wel een opbouw in de avonden. Voor de invulling van de avonden laten we ons leiden door wat er in de voorgaande avond ontstond, de feedback van de deelnemers, de energie van de avond en de energie van de groep.

Om je toch een idee te geven, hierbij een kleine greep uit ons aanbod: joyfull touch/bewust aanraken, speelse contact avond, hartverbinding, ademhalingsmeditaties, zintuigenreis, tantrische blinddate, kashmirische massage, meerhandenmassage enz.

We streven naar een evenwichtige man/vrouw verhouding. Dit kunnen we echter nooit vooraf garanderen.

Het is nooit te laat om te leren genieten..., met ease, joy & glory.

Ellen en Hans

Volg deze link om je ticket te kopen voor 25 juli: Koop hier je ticket

Volg deze link om je ticket te kopen voor 21 augustus: Koop hier je ticket

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
vr 21 aug 2020
19.30-22.30
Avond: Inloop 19.15. Volg de ticketlink in de tekst om te boeken voor 21 augustus
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Meet up Biodanza met Monique Sajet
Over de trainer
Hans & Ellen
Hands-on Happiness


Telefoon:+31654247406
Mobiel:0654247406
www.handsonhappiness.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Oud & Nieuw Celebration Alles is liefde Biodanza Festival 2 januari 2021 Meet up Wheel of Consent Zomerprogramma de Quist Schilder Workshops One Tribe Biodanza Zomeravonden AAU Single avonden Zomerprogramma Floating By Djoj Open dag Sensual tantric lifestyle Heart of  Men Mannengroep Intuïtie & Persoonlijke kracht Vrienden van Djoj Biodanza met Monique Sajet Tantrisch Genieten Zomereditie Kerstbiodanza Vijf Ritmes - Pure Dance Bewust Ondernemers Netwerk Café Anders Avondje Uit Cursus Ontspanningsmassage Ecstatic summer Djoj Touch of Divinity, Tantradagen Biodanza jaargroep met Brenda


Schilder Workshops