Prijs:
Zie website Centrum Djoj, volg de link!

Website:
www.djoj.nl


Zaalverhuur te Rozenburg

In Rozenburg, nog geen 30 minuten vanaf Rotterdam is Centrum Asclepeion gevestigd. Centrum Asclepeion heeft 2 mooie ruime zalen voor verhuur. Het centrum heeft een ruime parkeerplaats die gratis is en is makkelijk te bereiken via de snelweg A15. Centrum Asclepeion is gelegen op ongeveer 25 min auto rijden van Centrum Djoj.

Eigenaren Timo Boudewijn en Ilonka van den Ancker hebben veel tijd gestoken in het sfeervol maken van de zalen zodat je je er snel thuis voelt.

De Klanktempel is de grootste zaal met wel 250 m2 en heeft daarbij een uniek groot podium van 95 m2. Deze zaal heeft een hoogte van 6 meter en een akoestisch plafond en is daarom uitermate geschikt voor muziekoptredens, dans met live bands en grote bijeenkomsten. Er is een professionele licht en geluidsinstallatie die te bedienen is via een verhoogde regiekamer achterin de zaal die uitkijkt over de gehele ruimte. Het podium heeft een lift. Achterin het podium hangt een groot projectiescherm van 5,5 x 3.30 m en is een short range beamer.

De Droomtempel is 114 m2 en is uitermate geschikt voor biodanza, boekpresentaties, yoga en veel meer. Ook hier is een zeer goede geluidsinstallatie en er hangt een groot projectiescherm van 6 x 4m. In deze zaal staat een workshoptafel voor 10 personen. Ook heeft de Droomtempel een fijne bar.
Beide zalen hebben een goede luchtcirculatie.

Zaalhuur boeken kan via Centrum Djoj, waarmee een fijne samenwerking is ontwikkeld. Je mag natuurlijk ook eerst informatie bij Centrum Asclepeion opvragen.

Voel je van harte welkom om eens te komen kijken om de mogelijkheden te bespreken en de sfeer te proeven.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten