Prijs:
Kijk op mijn website

Website:
www.yolandadevrij.nl


Meditatieve Yoga

Meditatieve Yoga is een systeem dat lichaamsoefeningen, adem, ontspanning en meditatie op een uitgebalanceerde manier met elkaar verbindt. Yoga nodigt uit tot een natuurlijke diepere ademhaling, maakt rustig, helder en vitaler.

Het zenuwstelsel en afweersysteem worden positief beïnvloed. Door bewuster te ademen en de adembeweging te observeren kan je onrust, stress en opwinding verminderen. Je staat ontspannener in het leven en dat heeft effect op jouw welzijn.

Mindfulness oefeningen nodigen uit om met vriendelijke aandacht, zelfcompassie, mildheid aanwezig te zijn in jezelf, in het hier en nu. Als je vriendelijker wordt voor jezelf krijgen positieve waarden zoals moed, vreugde, liefde, veerkracht en creativiteit meer ruimte.

In de lessen combineer ik oefeningen en meditaties uit verschillende yogastijlen en tradities o.a. Hatha yoga, de meest bekende vorm, yoga Nidra, Jnana yoga en chi neng qigong. Wat je tijdens de lessen leert, wordt op den duur iets van jezelf en werkt positief door in je dagelijkse leven.

Je kunt yoga gaan doen om verschillende redenen;
je wilt innerlijke rust, in contact komen met jezelf en je lichaam,
in beweging blijven, je vitaler voelen,
bewuster en met minder stress gerelateerde klachten leven.

Als je nieuwsgierig bent geworden dan is het mogelijk om een gratis kennismakingsles te volgen. Bel -0651436456- of stuur een mail als je hier interesse in hebt.

Vanwege de lockdown zijn er nu geen reguliere yogalessen.
Privélessen zijn mogelijk met inachtneming van de corona regels.

Ik geef les op maandag -en vrijdagochtend, maandag -en donderdagavond.

Op mijn website vind je meer informatie en mogelijkheden.