Bewust Ondernemers Netwerk Café
Prijs:
KIjk op mijn website onder lestijden en tarieven.

Website:
www.yogalessenrotterdam.nl


In balans met Yoga en Qi Gong.

Tijdens de Yogalessen in Rotterdam komen thema’s geïnspireerd door de natuur en de yogafilosofie, Qi Gong en meditatie aan bod.

HaTha betekent in Sanskriet respectievelijk Zon en Maan. De maan staat symbool voor de koele, rustige meer introverte energie en de zon voor de warme, actieve energie.
Het is de bedoeling dat deze twee energiestromen met elkaar in balans zijn. De yogahoudingen (asanas) zijn hiervoor bedoeld.

Je leert in de lessen welke houdingen je helpen om rustig te worden, de bloeddruk te verlagen en welke je helpen om krachtiger en actiever te worden.

De levensenergie die door yogaoefeningen vrijkomt, reguleert en brengt evenwicht in o.a. het ademhalingsmechanisme, de bloedsomloop, het hormonale systeem en het zenuwstelsel.
Ook emoties die zijn opgeslagen als lichamelijke spanning, worden in evenwicht gebracht c.q. losgelaten.

De rust en ontspanning die zijn verkregen door de oefeningen vertragen de stofwisseling en met vooral een gunstige uitwerking op het zenuwstelsel en de bloeddruk.

Ik hoop ook dat je leert te voelen hoe je jezelf in balans kunt brengen met behulp van de verschillende fysieke houdingen en vooral hoop ik een inspiratie te zijn zodat je zelf gaat toepassen wat je in de lessen ervaart.

Qi (chi), ofwel Prana betekent levenskracht en hoewel we dat beïnvloeden met fysieke yogahoudingen hebben ook juist de subtiele bewegingen een krachtig en helende uitwerking op ons. Het zijn vloeiende houdingen en kleine series van bewegingen die de energiestroom op gang brengt naast balans en rust. Deze kunnen staand, zittend of liggend worden uitgevoerd en zijn ook voor ouderen heel geschikt.

Mer informatie vind je op mijn website.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Sjamanistisch Festival
Over de trainer
Susanna Willis
Willis Yoga & Communication


Telefoon:010-422 60 36
www.yogalessenrotterdam.nl
swillis@kpnplanet.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Bodymind Festival 2020 op 22 maart Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Festival Geweldloze Communicatie 8 febr Open dagen 29 & 30 augustus Wheel of Consent Stargate Workshops Anders Avondje Uit Single Avonden Vijf Ritmes - Pure Dance Genietavond Intuïtie & Persoonlijke kracht Bewust Ondernemers Netwerk Café Vrienden van Djoj Sjamanistisch Festival Flesjmop 2020 Capoeira lessen voor Kinderen Onderwijsmiddag: ‘Down to earth’ en Verbindende Communicatie 14 febr Boeddha Festival 9 febr Moondance Biodanza met Monique Sajet Cursus Ontspanningsmassage Time Bender Experience Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Touch of Divinity, Tantradagen


Capoeira lessen voor Kinderen