Oud & Nieuw Celebration
18 en 20 december

Prijs:
KIjk op mijn website onder lestijden en tarieven.

Website:
www.yogalessenrotterdam.nl


In balans met Yoga en Qi Gong.

Tijdens de Yogalessen in Rotterdam komen thema’s geïnspireerd door de natuur en de yogafilosofie, Qi Gong en meditatie aan bod.

HaTha betekent in Sanskriet respectievelijk Zon en Maan. De maan staat symbool voor de koele, rustige meer introverte energie en de zon voor de warme, actieve energie.
Het is de bedoeling dat deze twee energiestromen met elkaar in balans zijn. De yogahoudingen (asanas) zijn hiervoor bedoeld. Je leert in de lessen welke houdingen je helpen om rustig te worden, de bloeddruk te verlagen en welke je helpen om krachtiger en actiever te worden.
De levensenergie die door yogaoefeningen vrijkomt, reguleert en brengt evenwicht in o.a. het ademhalingsmechanisme, de bloedsomloop, het hormonale systeem en het zenuwstelsel.
Ook emoties die zijn opgeslagen als lichamelijke spanning, worden in evenwicht gebracht c.q. losgelaten.
De rust en ontspanning die zijn verkregen door de oefeningen vertragen de stofwisseling en met vooral een gunstige uitwerking op het zenuwstelsel en de bloeddruk.

Ik hoop ook dat je leert te voelen hoe je jezelf in balans kunt brengen met behulp van de verschillende fysieke houdingen en vooral hoop ik een inspiratie te zijn zodat je zelf gaat toepassen wat je in de lessen ervaart.

Qi (chi), ofwel Prana betekent levenskracht en hoewel we dat beïnvloeden met fysieke yogahoudingen hebben ook juist de subtiele bewegingen een krachtig en helende uitwerking op ons. Het zijn vloeiende houdingen en kleine series van bewegingen die de energiestroom op gang brengt naast balans en rust. Deze kunnen staand, zittend of liggend worden uitgevoerd en zijn ook voor ouderen heel geschikt.

Mer informatie vind je op mijn website.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
di 18 december 2018
19:15-21:45
2 aparte lessen: van een uur en anderhalfuur.
do 20 december 2018
10:00-11:00
een les van een uur

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Leren los laten, Jan Bommerez Genietavond, elke week op donderdag
Over de trainer
Susanna Willis
Willis Yoga & Communication


Telefoon:010-422 60 36
www.yogalessenrotterdam.nl
swillis@kpnplanet.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Pure Dance | De Vijf Ritmes Basiscursus Ontspanningsmassage Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Buitengewoon Djoj Single Avonden - Slow Dating Intuïtie & Persoonlijke kracht Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Sprankeling voor jezelf en je kind Reis naar de rijkdom in jezelf Boeddha Festival 3 febr Bewust in Contact Leren los laten, Jan Bommerez Improvisatietheater Biodanza Festival Oud & Nieuw Celebration Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Non-dualiteit Geweldloze Communicatie Festival Pure Dance | De Vijf Ritmes Genietavond, elke week op donderdag Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Stargate workshops Adem & Spieren in Balans Reading en Healing Basis en verdieping Fascia: anders dan anders De ontdekking van het ware zelf Beleef je Lijf


Geweldloze Communicatie Festival