Hopi Wijsheid
14 & 15 september. Locatie Beach Stadium Scheveningen, Strandweg 4, 2586 JK Den Haag

Prijs:
Zie website...

Website:
www.tgiyoga.nl

Link naar inschrijven/betalen

Download informatie

Thank God It's Yoga festival 2019

Gedreven ondernemende yoga docenten gaan Den Haag op 14 & 15 september maken tot ‘De yogastad van Nederland’.
Locatie Beach Stadium Scheveningen, Strandweg 4, 2586 JK Den Haag

Ja u leest het goed. Een initiatief met docenten uit verschillende hoeken, waardoor er een breed scala aan activiteiten wordt aangeboden. Diverse yogastijlen, meditaties, ademhalingsoefeningen, voeding en een compleet nieuwe leefstijl ervaren. Wat voor u?
Hun Strategie is te opereren vanuit het creatieve hart en te concentreren op je vitaliteit, te herinneren hoe fijn het is om lekker in je lijf te zijn.

Thank God It’s Friday. Nee, dit keer Thank God It’s yoga. Met een strandfestival wel te verstaan, op 14 en 15 September aan het mooie strand van Scheveningen. Bij “de” sportlocatie van Nederland, het The Hague Beach Stadium.

En dat samen met de meest sprankelende organisaties zoals Centrum Djoj voor persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustzijn, het duurzaam yoga-merk Hoessee en postuur deskundigen Gewoon Chiropractie proberen.

Met als kers op de taart ook een glow in the dark full moon party, waarin je je lichaam versiert en danst tot je erbij neervalt.

Gaat het hun lukken met hun innerlijke drijfveer, vertrouwen en enthousiasme? Om als collectief elkaar up te liften naar een leefstijl die bijdraagt aan jouw gezondheid.

Meer informatie staat op www.tgiyoga.nl of op Facebook: Thank God It's yoga
14 & 15 september.
Locatie Beach Stadium Scheveningen, Strandweg 4, 2586 JK Den Haag

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 15 september 2019
10:00-23:00
Thank God it's Yoga dag 2


Floating by Djoj - Ontdek Verstilling