Cursus Ontspanningsmassage
4 jun en 3 sep en 1 okt en 5 nov

Prijs:
€369,- incl koffie en thee. Ontbrekende data worden in overleg besproken

Website:
www.kernkrachtnu.nl


Koning van het Rijk, doorlopende jaartraining grensbewustzijn

Stel je voor dat er helderheid in je is. Je weet wat je voelt, waar je ja en nee tegen zegt, je communicatie is zuiver en duidelijk, je creëert een leven vol harmonie, ontspanning en tevredenheid.
Hoe zou je dan in het leven staan? Wat zou dat doen met jou, de mensen en de wereld om je heen?

In deze doorlopende jaartraining ga je op basis van je dagelijks leven op zoek naar die aspecten in jezelf die je tot koning maken in je eigen rijk en de aspecten die je tot onderdaan maken van je omgeving, angsten en conditioneringen. Door je omgeving, en dat wat zij in je losmaakt, als spiegel te gebruiken ontwikkel je bewustzijn, een stevig grens gevoel, deemoed, kracht en liefde.

In 8 avonden, elk met hun eigen thema, zul je, onder leiding van Eline van Rijn, psychosomatisch fysiotherapeut en trainer bij KERN, elke keer weer op reis gaan in jezelf. Met behulp van concept denken, neurological mapping, systeemtraining, wheel of consent, lichaamswerk en voice dialog, zul je in toenemende mate landen in je eigen essentie waardoor een realiteit zichtbaar wordt die je eerder niet voor mogelijk hield. Verandering is geen doel, maar zal wel het gevolg zijn van de thuiskomst in jezelf.

Eline van Rijn werkt graag op een aardse, liefde- en humorvolle wijze en zal je elke keer weer uitnodigen met je voeten stevig op de grond te blijven om je zo terug te brengen bij je eigen kracht en wijsheid.

Praktische ervaring met het wheel of consent is nodig alvorens in te kunnen stromen in deze jaargroep. Twijfel je aan je entre niveau, neem dan even contact op (06-40713683), een pop-up cursus WoC is zo geregeld.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
vr 4 jun 2021
19:30-22:30
Hillegersberg, Rotterdam
vr 3 sep 2021
19:30-22:30
Hillegersberg, Rotterdam
vr 1 okt 2021
19:30-22:30
Hillegersberg, Rotterdam
vr 5 nov 2021
19:30-22:30
Hillegersberg, Rotterdam


Cursus Ontspanningsmassage