Cursus Ontspanningsmassage
27 mei en 10, 24 juni

Prijs:
Particulieren: € 330,- Werkgevers: € 449,-

Website:
www.centrumzijnsorientatie.nl

Download informatie

Avondcursus Zijnsoriëntatie

Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen

Het is een hele kunst om werkelijk vriendelijk te zijn voor jezelf, laat staan om blij te zijn met jezelf. Blij met degene die je simpelweg bent. Toch, zoals je zult begrijpen, is in vrede zijn met jezelf en wel precies zoals je op een bepaald moment bent en je je voelt, een absolute voorwaarde voor je geluk. In deze cursus Zijnsoriëntatie van 6 avonden leer je ontdekken hoe het voelt om jezelf helemaal te accepteren precies zoals je bent. Daarvoor is het belangrijk jezelf niet te bestrijden, maar om alles wat je voelt en ervaart in jezelf te laten bestaan, waar te laten zijn en ruimte te geven. Wat daarbij helpt, is om je gevoelens heel rustig onder woorden te brengen.

Met behulp van heel eenvoudige zijnsgeoriënteerde oefeningen ga je dit leren gedurende deze avonden. Je gaat ontdekken dat als je op die manier je open stelt voor je innerlijk, dat innerlijk als vanzelf tot rust komt en blij wordt met jou en jij daardoor met jezelf.

Zo ontstaat er Zelf-Acceptatie en als vanzelf op basis daarvan Zelf-Liefde. Zelf-Vertrouwen ontstaat doordat je gaat ontdekken dat juist door jezelf te zijn en door wat er in je leeft te delen met een ander, dat die ander als vanzelf blij wordt met jou en jij omgekeerd met deze. Zo ga je dus ontdekken dat wie goed voor zichzelf zorgt door een ander als een geschenk wordt ervaren.

Dit alles doen we op een meditatieve basis. Meditatie speelt een belangrijke rol in de Zijnsoriëntatie. Op de goede manier ingezet is het een bijzonder krachtig hulpmiddel. Behalve met individuele meditatie zullen we ook regelmatig werken met interactieve meditatie en meditatieve dialoog.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
do 27 mei 2021
19:00-21:30
Avondcursus avond 4
Hillegersberg, Rotterdam
do 10 jun 2021
19:00-21:30
Avondcursus avond 5
Hillegersberg, Rotterdam
do 24 jun 2021
19:00-21:30
Avondcursus avond 6
Hillegersberg, Rotterdam


Cursus Ontspanningsmassage