Non-dualiteit
zondag 15 september

Prijs:
€150,- voor het hele weekend, Bezoek onze website voor opgave en meer informatie.

Website:
www.Ligmincha.nl

Link naar inschrijven/betalen


Tsa Lung & Krijgersklanken

Tsa lung
Volgens de Tibetaanse traditie is de adem de verbinding tussen lichaam en geest. De Tsa Lung oefeningen ( ‘Tsa’ betekent ‘kanaal’ en ‘lung’ betekent ‘adem of wind’) zijn een serie van vijf yoga bewegingen, die zittend worden uitgevoerd en die de meditatiebeoefening bevorderen. In de Tsa Lung oefeningen combineren we de focus op geest, de adem, en de fysieke beweging voor een positief effect op je fysieke en geestelijke gezondheid. Zij nodigen je uit om zowel geestelijk als fysiek te ontspannen, het verlicht emotionele blokkades en verhoogt het ervaren van open gewaarzijn in je dagelijkse leven. De eenvoud van de oefeningen vereist geen behendigheid of ervaring met yoga, het is voor iedereen mogelijk de oefeningen te doen.

De krijgersklanken
De beoefening van de vijf Krijgersklanken helpt ons om deze scheiding te doorbreken. Het vertrekpunt voor deze beoefening zijn onze eigen beperkingen en ontevredenheid, de bestemming is de essentie van ons wezen.
Door de verbinding te ervaren met onze oorspronkelijke natuur, ontwikkelen we positieve kwaliteiten, die tot uitdrukking komen in spontaan handelen. In plaats van te zoeken naar iets nieuws, dat buiten onszelf is en waarvan we hopen dat het onze problemen oplost, proberen we de bron van goedheid die we van onszelf al zijn te realiseren, en laten we die zichzelf manifesteren.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 15 september 2019
10:00-16:00
Tsa Lung en Krijgersklanken


Boeddha Festival 9 febr