Prijs:
Diner €10, massage €25,00. Tarot sessie €10,-, Healing €17.50, Droomreis €17,50. SVP vooraf telefonisch reserveren (010-2850236).

Website:
www.djoj.nl

Download informatie

Genietavond


Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Centrum Djoj!
Met een verrukkelijk vegetarisch diner, floating, relaxende massage, en een heerlijke sauna!

Onze keuken wordt al jarenlang vorstelijk bezet door het Braziliaanse echtpaar Júlio en Rose! Dertig jaar ervaring in de kookkunst van natuurlijke voeding: steeds weer nieuwe gerechten maar altijd lekker en gezond!

Centrum Djoj gebruikt ook wel eens vis in de vers samengestelde vegetarische maaltijden. Indien u streng vegetarisch bent dan graag van te voren melden bij uw binnenkomst aan keuken of bar.

Voor een afspraak met de masseur graag telefonisch reserveren op (010-2850236).

Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom!

Droomreis – Tarot – Healing
Op de Genietavonden van Centrum Djoj, kun je nu ook een Droomreis – Tarot – en Energetische Healing ervaren.

Een droomreis is een reis waar je in een lichte trance geniet van de rust, healing of inzichten die nodig zijn op dit moment in je leven. Je wordt hierin begeleid door de klankschalen, drum, ratels en andere instrumenten. Een uur lang genieten, liggend op een heerlijk matras onder een dekentje, en de klanken over je heen laten komen. Even helemaal niets, allen rust en tijd voor jezelf. Kom lekker liggen en droom weg op de klanken van de muziek. Data droomreizen kun je vinden op het inschrijfformulier.

De Tarot is in feite, een simpel kaartspel met beelden van torens, koningen en koninginnen, wagens engelen en meer, maar toch is het niet alleen een kaartspel.
De Tarot is een boek zonder woorden, met mystieke en verborgen kennis, een geheime taal met boodschappen van het verleden en van de toekomst. Het werkt als een spiegel, een magische spiegel die de binnen en buiten werkelijkheid weerspiegelt…….zonder te oordelen. Een Tarot lezing kan een algemene lezing over je leven zijn, maar kan ook gelezen worden naar de vragen die je over je eigen leven hebt.

Energetische Healing is een healing waar je gekleed op een matras ligt en waar er met energie in en om je heen gewerkt wordt. Het kan nodig zijn om je te ontspannen, het verwijderen van blokkades, stress, diepe trauma’s en meer. Energetische healing is werken met verschillende healing vormen. Er wordt systematisch energie in specifieke gebieden van je cellulaire geheugen geleid door middel van een zachte therapeutische aanraking en/of de muziek van de sjamanendrum. Aan het einde van een energetische healing sessie is het gebruikelijk dat je je ontspannen en opgeladen voelt.

Waarom wachten op het weekend? Jouw ontspanning begint op donderdagavond!