Wheel of Consent
2, 9 en 16 april

Prijs:
€ 255,-

Website:
www.taoworks.nl


Lesser Kan & Li vervolg

In deze training zetten we de Lesser Kan & Li training - de tweede formule van het Intern Alchemistische pad- voort. We beoefenen en verdiepen de Qi Gong / Nei Gong vorm ' Gods Playing in the Cauldron with Original Qi. Herhaling en verdieping - steeds stiller worden, het bewust ervaren hoe Yin en Yang in ons en door ons leven werkzaam zijn en het zuiveren van deze Yin en Yang bewegingen - vragen veel herhaling en verdieping, zodat zich het proces van cultivatie van onze oorspronkelijke kracht spontaan en natuurlijk kan ontvouwen.
We beginnen iedere les met Qi Gong om het fysieke lichaam open, los en schoon te maken. De oefeningen creëren een stevige en verfijnde basis voor de meditaties.
In de meditaties maken we contact met water / yin / innerlijke rust en stilte en vuur / yang / levenskracht / impuls. Het in verbinding brengen en omkeren van het vuur en water brengt verfijnde, subtiele energie voort (een soort stoom). Deze stoom geleiden we door de organen en door de 8 wondermeridianen (gouverneurskanaal , conceptievat, middenkanaal en brug en regulator)
Dit proces opent, heelt en verandert het lichaam op een zeer subtiel niveau. Oude patronen komen tot bewustzijn en maken plaats voor onze oorspronkelijke, pure aanwezigheid. In de Interne Alchemie wordt dit de oorspronkelijke foetus - ons ware onsterfelijke zelf - genoemd.
Voor deze training is Fusie 1 t/m 3 en basis ervaring met de Lesser Kan & Li vereist.

12 lessen Lesser Kan & Li vervolg

Datum
Tijd
Extra info
do 2 april 2020
19:45-21:45
Geannuleerd. voorwaarde: fusie 1 t/m 3 & lesser Kan & Li
do 9 april 2020
19:45-21:45
Geannuleerd. voorwaarde: fusie 1 t/m 3 & lesser Kan & Li
do 16 april 2020
19:45-21:45
Geannuleerd. voorwaarde: fusie 1 t/m 3 & lesser Kan & Li


Floating By Djoj