De ontdekking van het ware zelf
Prijs:
€ 110,- voor 5 lessen

Website:
www.taoworks.nl


Fusie van de 5 elementen verdieping

Liefdevol de aspecten van onszelf omarmen die we minder acceptabel vinden, die lastig zijn. Door met de parel diepe lagen van ons zelf aan te raken en te aanvaarden groeit de compassie-parel. Yin en Yang kunnen weer onghindert door ons heen bewegen. Dat wil zeggen: we vinden een natuurlijk evenwicht tussen 'in actie komen' en 'rusten' vanuit het midden. Als de Yin en Yang vrij bewegen ervaren we de middenkracht, een neutrale, verfijnde liefdevolle energie, die ons vertrouwen laat groeien. Het is deze middenkracht, die onze diepliggende kanalen opent en ons met Hemel en Aarde verbindt. We zijn aanwezig in wat zich aandient en blijven bij ons zelf.

In deze 5 lessen verdiepen we de fusie 2 technieken om de diepliggende kanalen verder te openen en de drie energiecentra (tantiens) met elkaar in harmonie te verbinden. Voor deze training is ervaring met de fusie 2 technieken noodzakelijk.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Intuïtie & Persoonlijke kracht Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018
Over de trainer
Birgit Haberkamp
Taoworks


Telefoon:0644560642
www.taoworks.nl
bihab@wxs.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantric Djoj Intuïtie & Persoonlijke kracht Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Improvisatietheather, Speel je vrij Sjamanistisch Festival Tantra, bewust in contact Basiscursus Ontspanningsmassage Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Cursus Feng Shui Adem & Spieren in Balans De ontdekking van het ware zelf Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Je ruimte innemen, improvisatietheather Dans De Vijf Ritmes Reading en Healing Basis en verdieping


Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag