Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018
donderdag 8 maart

Prijs:
350 euro per stel, per cursus (8 lessen)

Website:
www.wildeziel.nl

Link naar inschrijven/betalen


Tantra Massage Cursus deel I en II

Wilde Ziel organiseert twee los te boeken, Tantra massage cursussen voor mensen die zich op het pad van Tantra en massage willen begeven. Het zijn 8 lessen van 3 uur waarin je een heerlijke Tantra massage aan elkaar leert geven.

Deel I:In de cursus leer je te werken met de subtiele energie in je lichaam: van het hart, van het bekken, de manlijke en vrouwelijke sensuele energie als levenskrachten (Chi, Prana en Kundalini). We worden deze seksuele/sensuele energie bewust, leren om onze oordelen erover bewust te worden en in een andere context te plaatsen. We leren om met de energie te "spelen of sturen" en zodoende ook blokkades op te heffen. Verder komen doel en achtergrond van Tantra aan bod, evenals man/vrouw relaties, seksualiteit en typische rolpatronen.

Deel II:
Wilde Ziel organiseert een verdiepende tantra massage cursus voor (gelegenheids)stellen, die deel I hebben gevolgd of een gelijkwaardige andere massagecursus hebben gevolgd. Het zijn 8 lessen van 3 uur waarin je je je kennis van tantra massage uitbreidt en verdiept. Energie- en drukpunten komen meer aan bod.

Het doel van beide cursussen is om elkaar te laten genieten en te verwennen met liefdevolle tijd die je aan elkaar besteedt die nog heel gezond is ook! Maar de cursus kan ook een boost aan je liefdesleven geven en inzicht in hoe je anders met elkaar om kunt gaan. We houden rekening met de behoeftes en grenzen van de deelnemers.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 8 maart 2018
19:30-22:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk. Dans de vijf Ritmes
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf 5 ritmes dansreis Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Beleef je lijf festival 24 maart Tantric Djoj Change - Live Your Dream Stargate workshops Reading & Healing Dans De Vijf Ritmes


5 ritmes dansreis