Reis naar de rijkdom in jezelf
zaterdag 15 december

Prijs:
€65,- per dag. Koffie/Thee/Lunch is inbegrepen, diner na afloop kost 10 euro extra en te betalen aan de bar.

Website:
www.wildeziel.nl

Download informatie

Playful Abundance

In de Playful Abundance workshops onderzoeken we onszelf en het leven door te spelen. We spelen met adem en tantrische levenskracht. We spelen met de verhalen van onze mind, de problemen en oordelen, en we spelen samen. Spelen = helen. Spelen is ook leren. Bijvoorbeeld hoe je vrijer en intenser leeft of meer kunt genieten.

Wanneer we spelen, geven we ruimte aan het onschuldige in onszelf, luisteren we naar de zuivere impulsen in ons lichaam en leren we vertrouwen op ons innerlijke weten. Net als bij jonge dieren, is er om te kunnen spelen een veilige, afgebakende setting nodig, maar ook net voldoende uitdaging om je grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen.
Ons vertrekpunt is onderzoeken vanuit het besef dat je een goddelijk, heel en schitterend wezen bent, met een wilde, pure kern.

Wij, Janine en Mark ontwikkelden Playful Abundance vanuit jarenlange ervaring met Empowerment en Tantra. We verdiepen ons steeds meer in de basis ervan, die meer dan duizend jaar geleden gelegd is in India en Tibet.
Laat je inspireren door thema's: Het Wilde Weten; Seks & het Universum; De Guru in jezelf; Dansen met de dood...

Alles over het leven komt aan bod: speels, met relativerende humor, liefdevolle compassie en focus. We gebruiken wat werkt en wat we leuk vinden: (Tantra) meditatie, yoga, dans, drama, adem, contact, klank en beweging.

Elke workshop heeft een eigen thema. Zie PDF voor 8 september of de website van Wilde Ziel

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 15 december 2018
09:30-17:30
De Guru in jezelf

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Sprankeling voor jezelf en je kind Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Adem & Spieren in Balans Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Single Avonden - Slow Dating Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Playful Abudance Tantra festival 10 november Sjamanistisch Festival Biodanza Festival Non-dualiteit Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Buitengewoon Djoj Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Stargate workshops Leren los laten, Jan Bommerez Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance Eva Faciafit Basiscursus Ontspanningsmassage Intuïtie & Persoonlijke kracht De ontdekking van het ware zelf Reis naar de rijkdom in jezelf


Sjamanistisch Festival