Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018
8 sep en 3 nov en 8 dec

Prijs:
€65,-. Koffie/Thee/Lunch is inbegrepen, diner na afloop kost 10 euro extra en te betalen aan de bar.

Website:
www.wildeziel.nl

Download informatie

Tantric Djoj! 2018

Tantric Djoj bevat elementen van Tantra, Empowerment, dans èn Yoga... geïnspireerd op het ritme van de natuur, de groepsenergie en onze innerlijke flow! Mensen zeggen over onze tantra dagen dat ze uniek zijn, speels, liefdevol, empowerend, veilig en energie gevend.

We bieden met dit evenement, dat we samen met Centrum Djoj organiseren, een veilige en lichte plek om je hart te openen en met engelenenergie jezelf te zien en te voelen. Ons programma nodigt uit om je meer te verbinden met je liefdevolle authentieke bron. Om meer het pure, levensvreugdevolle, moeiteloze, woordeloze Zijn te ervaren in je leven, in je contacten met anderen en in je hele wezen. Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd bent in Tantra. Of dat je single bent of een stel.


zie PDF hiernaast met meer informatie of klik hiernaast voor de uitgebreide omschrijving op onze website.

De kosten zijn: 65 euro per persoon. Opgeven en betalen gaat via knop hiernaast, drukken op inschrijven voor mannen of voor vrouwen.
Als je mee wilt dineren achteraf kost dat 10 euro extra, te betalen aan de bar bij Centrum Djoj.

workshop tijden: begin: 9.30 inloop, start 10.00 uur. einde: ongeveer 17.30 uur.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 8 september 2018
09:30-17:30
za 3 november 2018
09:30-17:30
za 8 december 2018
09:30-17:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Cursus Feng Shui Stargate workshops
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Intuïtie & Persoonlijke kracht Basiscursus Ontspanningsmassage Cursus Feng Shui Improvisatietheather, Speel je vrij Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Stargate workshops De ontdekking van het ware zelf Sjamanistisch Festival Reis naar de rijkdom in jezelf Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Je ruimte innemen, improvisatietheather Pure Dance Eva Reading en Healing Basis en verdieping Tantric Djoj Tantra, bewust in contact Faciafit Adem & Spieren in Balans


Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!