Prijs:
ééndaagse € 125,- p.p. is inclusief koffie thee, wat lekkers en lichte heerlijke vegetarische maaltijd. Tweedaagse 13 & 14 Febr. € 237,- p.p.

Website:
www.tantrischverwennen.nl

Link naar inschrijven/betalen


Tantrische liefde samen ontdekken

Als koppel ben je bij elkaar en met de andere personen de 1.5 mtr afstand. Ik weet zeker dat we met elkaar hierbinnen een mooi en intens samenzijn kunnen creëren.

Hoe zou jullie het vinden om te leren samen te ontspannen, te onthaasten en je te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? l Daar gaat het om bij de Tantrische liefde en onze workshops.

In een veilige, ontspannen en intieme sfeer maken jullie samen met maximaal 5 stellen, kennis met de Tantrische liefde en massage. We hebben een ruimte met sfeervolle verlichting en rustige muziek. Een liefdevolle omgeving om samen met je partner te genieten van alles wat Tantraliefde kan geven.
Tantraliefde kent geen doel, anders dan heerlijk lang liefdevol samen zijn en de verfijning van de zintuigen (de tastzin, de reukzin, het gehoor…) Alles met volledige aandacht en vanuit het hart.

Workshop van één dag "Tantrische liefde samen ontdekken"
We maken kennis met elkaar d.m.v. mooie tantrische oefeningen. Jullie krijgen uitleg over wat nu Tantra en Tantrische liefde is, en waarin het verschilt met seks. Een belangrijk onderdeel van de workshop is het aanleren van Tantrische massage technieken. Tijdens deze sessie leren jullie de basis van de Tantrische Kashmir massage.

De uitvoering, met eigen partner
Deze intieme massage ga je zeker na deze workshop met je partner herhalen. De massage wordt naakt gedaan, echter is dat nooit een verplichting. (Er is geen genitaal of seksueel contact tijdens de workshops). Je leert grenzen stellen en verkennen.

Enige ervaring niet nodig

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Over de trainer
Belinda Christiaans
MoonTraining Body & Mind


Mobiel:0628770509
www.tantrischverwennen.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten