Adem & Spieren in Balans
14+21+28 nov en 5+12 dec (zie verder agenda)

Prijs:
Proefles 10,- / 10-lessenkaart 125,- / maandabonnement 45,-

Website:
www.chi-connected.com

Download informatie

Tai Chi (mindfulness in motion)


Reduceer stress en vergroot je gezondheid, rust, vitaliteit, balans en interne kracht met Tai Chi, een eeuwenoude Chinese bewegingskunst, die is voortgekomen uit verschillende disciplines zoals Qigong, Traditionele Chinese medicijnleer (TCM) en vechtkunst (Wushu/Kungfu).

WUDANG TAIJI
Taiji Quan (Tai Chi Chuan) is zowel een interne vechtkunst als een meditatieve gezondheidskunst. Het kan dus beoefend worden voor zelfverdediging, maar ook ter verbetering van de gezondheid en welzijn van lichaam en geest. Het is een veelzijdige en effectieve bewegingskunst, die naast Qigong en Wushu belangrijke aspecten van meditatie, mindfulness en yoga in zich heeft en vaak wordt omschreven als mindfulness in beweging.

TAIJI STIJLEN
Chi-Connected doceert de authentieke Wudang stijl, die beschouwd wordt als de oudste hoofdstroming en de moeder van alle Taiji stromingen. De Yang, Wu en Sun stijl zijn wat statischer en eenvoudiger, terwijl de Wudang en Chen stijl dynamischer zijn, meer lichaamsdelen gebruiken, grotere en lagere standen toepassen en de vechtkunst applicaties meer zichtbaar zijn.

RELATIES TUSSEN QIGONG EN TAIJI
Taiji heeft net als Qigong grote positieve effecten voor de gezondheid en welzijn, omdat beiden werken met Qi (levensenergie) en de principes van zacht, rond en vloeiend bewegen. Ze zijn zeer nauw aan elkaar verwant en met elkaar verweven. Qigong vormt het fundament van Taiji en geeft Taiji haar inhoud en bezieling. Bij Taiji komt daar (meer) loopwerk aan te pas, spelen balans, stabiliteit en coördinatie een grotere rol en zijn bewegingen worden dynamischer, complexer en uitdagender. Taiji zou je daarom kunnen omschrijven als Qigong voor gevorderden.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 14 november 2018
20:45-21:45
proefles €10,- reserveren verplichtff
wo 21 november 2018
20:45-21:45
proefles €10,- reserveren verplichtff
wo 28 november 2018
20:45-21:45
proefles €10,- reserveren verplichtff
wo 5 december 2018
20:45-21:45
proefles €10,- reserveren verplichtff
wo 12 december 2018
20:45-21:45
proefles €10,- reserveren verplichtff
wo 19 december 2018
20:45-21:45
proefles €10,- reserveren verplichtff

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Fascia: anders dan anders Boeddha Festival 3 febr
Over de trainer
Peter Smit
Chi-connected


Telefoon:06-41 46 17 76
Mobiel:06-41 46 17 76
www.chi-connected.com
chi-connected@live.nl
Peter Smit op Facebook Peter Smit op Twitter
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Buitengewoon Djoj Pure Dance Eva Pure Dance | De Vijf Ritmes Playful Abudance Beleef je Lijf Sprankeling voor jezelf en je kind Non-dualiteit Intuïtie & Persoonlijke kracht Reis naar de rijkdom in jezelf Reading en Healing Basis en verdieping Basiscursus Ontspanningsmassage Biodanza Festival Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Boeddha Festival 3 febr Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Geweldloze Communicatie Festival Leren los laten, Jan Bommerez Fascia: anders dan anders Pure Dance | De Vijf Ritmes Adem & Spieren in Balans Improvisatietheater Single Avonden - Slow Dating Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Oud & Nieuw Celebration Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez De ontdekking van het ware zelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem


Pure Dance Eva