Floating by Djoj - Ontdek Verstilling
Prijs:
€ 330,- voor 10 avonden.

Website:
www.mariusengelbrecht.nl


De bevrijdende kracht van je stem

Een ontdekkingsreis in klank: klinken, bewegen, ontmoeten, jamsessies en veel meer. Je eigen pure ongepolijste eerlijke kwetsbare en krachtige stem ontdekken en vanuit je diepste kern klinken. Dat gaan we beleven in deze cursus (10 maandagavonden).

Het laten klinken van je stem is een heel pure en directe uiting van je zelf. Je stem kan diepe lagen in jou raken. Daarom is klinken en uiten zo bevrijdend. Aan de andere kant zit er rond onze stem vaak een laagje verlegenheid, schroom of juist prestatie. Dit geldt voor velen van ons en dat is helemaal niet erg. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het ook het mooie van je stem is, het gevoelige ervan. Als dat er helemaal mag zijn, zonder oordeel, dan gebeurt er iets bijzonders. Dan smelten die remmen en pantsers. Dit is letterlijk het ontdooien van je stem, opdat die zo puur en echt mogelijk kan klinken en een belichaming wordt van wie jij ten diepste bent. Jouw klank, jouw roep, jouw lied. Sommige deelnemers herinneren zich hun lied nog steeds, jaren later, als bron van kracht en vertrouwen en als manier om in het leven te staan.

Tijdens deze cursus komen vele aspecten van stemexpressie aan bod, zoals de helende stem, met jouw lichaam als resonerende, voelende en 'wetende' klankkast. Verder veel klinken met de groep, jamsessies, surfen op de klanken. Aan de ene kant overgave aan de stroom, aan de andere kant opstaan en jouw unieke klank laten horen.

Wees welkom, als je benieuwd bent, als je eerste stappen op dit gebied zet, maar ook als je al veel geklonken of gezongen hebt en je je nog meer wilt overgeven aan de wonderbaarlijke wereld van klank, stem en ziel.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Genietavond, elke week op donderdag Het meisje dat aan de oever verscheen
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez DansKlank dagen Expression of the Art within You Adem & Energie in balans Open Dagen op 31 augustus & 1 september Non-dualiteit Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Basiscursus Ontspanningsmassage Single Avonden - Slow Dating Leren los laten, Jan Bommerez Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Buitengewoon Djoj Genietavond, elke week op donderdag Playful Abundance Tantra workshop Fascia: anders dan anders Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Stargate workshops Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Improvisatietheater Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Biodanza met Monique Sajet Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Pure Dance | De Vijf Ritmes One Tribe Biodanza zomeravonden Bewust Ondernemers Netwerk Café Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Reis naar de rijkdom in jezelf


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag