Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.
8 en 9 september

Prijs:
€180,- per weekend, incl. koffie thee en lunch

Website:
heartoflifeweb.wordpress.com


Diamond Approach in het Nederlands

De Diamond Approach is een pad van transformatie door persoonlijk onderzoek dat gebaseerd is op het werk van A.H. Almaas wat uitgaat van de eenheid van lichaam, geest en de diepte van onze ware natuur.
De Diamond Approach wordt wereldwijd aangeboden door gecertificeerde leraren van de Ridhwan school die gevestigd is in Berkeley CA.

Dit hedendaagse spirituele pad verkent de mystieke diepten van de realiteit, terwijl het een rijk en vervullend leven in de wereld omarmt. Vanuit de optiek van de Diamond Approach heb je oneindige mogelijkheden om jezelf en het leven te ervaren.
En, wanneer we de natuurlijke bewegingen van onze ziel met een vriendelijke belangstelling volgen, worden verschillende aspecten van onze essentie voelbaar. Dat brengt het denken tot rust, opent het hart en gegrond in ons lichaam kunnen we verder meegenomen worden van alledaagse kennis naar het mysterie van het menselijk bestaan: Hoe meer we intiem zijn met wat waar is in het moment, hoe meer de diepte van het mysterie voelbaar wordt en expressie krijgt in ons dagelijks leven.

8 en 9 September: De subtiele kracht van Doorzettingsvermogen: Kyo Verberk en Odile van Eck

We werken met een solide kwaliteit van onze ware aard die we ervaren als ontspannen en flexibel. Wanneer we opmerken dat we vastzitten in innerlijke taferelen en zien dat ons leven zich voor een groot deel in onze fantasie afspeelt, kan deze onwrikbare kwaliteit verschijnen en laten zien hoe doorzettingsvermogen niet inspannend is, maar verassend moeiteloos.

Diamond Approach: DOORZETTINGSVERMOGEN

Datum
Tijd
Extra info
za 8 september 2018
10:00-17:30
De subtiele kracht van Doorzettingsvermogen
zo 9 september 2018
10:00-17:30
De subtiele kracht van Doorzettingsvermogen

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag De ontdekking van het ware zelf
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Stargate workshops Improvisatietheather, Speel je vrij Adem & Spieren in Balans Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Reis naar de rijkdom in jezelf Basiscursus Ontspanningsmassage Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Tantric Djoj Tantra, bewust in contact Sjamanistisch Festival Faciafit Reading en Healing Basis en verdieping Je ruimte innemen, improvisatietheather Intuïtie & Persoonlijke kracht De ontdekking van het ware zelf Cursus Feng Shui


Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag