De ontdekking van het ware zelf
zaterdag 22 september

Prijs:
€95,- incl. koffie/thee en lunch.

Website:
www.stargatelightwork.nl


Stargate Transmissions of Light dag

Deze dag helpt je om op een eenvoudige en effectieve manier meer geluk, bewustzijn en positieve verandering in je leven te brengen en laat je ervaren wie je als mens in groter kosmisch verband bent.

De Stargate is een uit Heilige Geometrieën geconstrueerde vorm, die een sterk multidimensionaal energieveld in de ruimte ankert. In dit energieveld gaan we door de dag heen, korte en langere meditaties doen.

Alles wat je hierbij hoeft te doen is lekker te ontspannen en met een open instelling toe te laten wat in deze energie getransformeerd en geheeld en geactiveerd kan worden.
Naast de energie van de Stargate wordt het veld verrijkt met de energie van Helpers van hoger Licht die in de hogere dimensies verblijven, zoals de geascendeerde Meesters, sterrenfamilie zoals o.a. de Arcturianen en Pleiadiers en Engelen. Zij zullen ons bij dit proces liefdevol ondersteunen.
Door contact met deze hoge vibraties komt je eigen energie moeiteloos via resonantie in een verhoogde staat van trilling. Geblokkeerde energie en oude programmering in je stoffelijke- en fijnstoffelijke systemen kan hierdoor getransformeerd worden en tegelijkertijd wordt op DNA niveau in je cellen door deze lichtfrequenties je hoger menselijk- en spiritueel potentieel geactiveerd. Dit proces raakt je op een diep niveau en helpt je opmerkelijke en positieve veranderingen in je leven te creëren.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 22 september 2018
09:30-16:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk. Stargate workshops
Over de trainer
Janna Hopman
The Stargate Experience


Mobiel:06 28202850
www.stargatelightwork.nl
stargatelightwork@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Improvisatietheather, Speel je vrij Stargate workshops Intuïtie & Persoonlijke kracht Faciafit Je ruimte innemen, improvisatietheather Dans De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Tantric Djoj Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Adem & Spieren in Balans Cursus Feng Shui De ontdekking van het ware zelf Tantra, bewust in contact Basiscursus Ontspanningsmassage Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Reading en Healing Basis en verdieping Sjamanistisch Festival


Ecstatic Dance (original)