Single Avonden - Slow Dating
22 september en 2 maart

Prijs:
€95,- incl. koffie/thee en lunch.

Website:
www.stargatelightwork.nl

Download informatie

Stargate Transmissions of Light dag

Deze dag helpt je om op een eenvoudige en effectieve manier meer geluk, bewustzijn en positieve verandering in je leven te brengen en laat je ervaren wie je als mens in groter kosmisch verband bent.

De Stargate is een uit Heilige Geometrieën geconstrueerde vorm, die een hoger multidimensionaal energieveld in de ruimte ankert. In dit energieveld gaan we door de dag heen, korte en langere meditaties doen.

Alles wat je hierbij hoeft te doen is lekker te ontspannen en met een open instelling toe te laten wat in deze energie getransformeerd en geheeld en geactiveerd kan worden.
Naast de energie van de Stargate wordt het veld verrijkt met de energie van Helpers van hoger Licht die in de hogere dimensies verblijven, zoals de geascendeerde Meesters, sterrenfamilie zoals o.a. de Arcturianen, Pleiadiërs, Hathors en Engelen. Zij zullen ons bij dit proces liefdevol ondersteunen.

Door contact met deze hoge vibraties komt je eigen energie moeiteloos via resonantie in een verhoogde staat van trilling. Geblokkeerde energie en oude programmering in je stoffelijke- en fijnstoffelijke systemen kan hierdoor getransformeerd worden en tegelijkertijd wordt op DNA niveau in je cellen door deze lichtfrequenties je contact met je multidimensionale Zelf en je hoger spiritueel potentieel geactiveerd.

Je bent een aspect van je grotere Ziele Zijn, geïncarneerd in een fysiek lichaam om in de derde dimensie verdichte materie en dualiteit te komen ervaren. In deze tijd van transformatie en verhoogde Lichttransmissies hebben wij als mens energetisch wind mee om weer in contact te komen dit vergrote Lichtlichaam Zelf bewustzijn en zo weer meer Licht en liefde in ons dagelijkse leven te brengen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 22 september 2018
09:30-16:30
De Stargate is een uit Heilige Geometrieën geconstrueerde vorm
za 2 maart 2019
09:30-16:30
De Stargate is een uit Heilige Geometrieën geconstrueerde vorm

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez
Over de trainer
Janna Hopman
Stargate Lightwork


Telefoon:06 28202850
Mobiel:06 28202850
www.stargatelightwork.nl
stargatelightwork@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
De ontdekking van het ware zelf Stargate workshops Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Reading en Healing Basis en verdieping Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance Eva Playful Abudance Je ruimte innemen, improvisatietheather Leren los laten, Jan Bommerez Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Adem & Spieren in Balans Tantra festival 10 november Basiscursus Ontspanningsmassage Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Faciafit Improvisatietheather, Speel je vrij Single Avonden - Slow Dating Sjamanistisch Festival Non-dualiteit Buitegewoon Djoj Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem


Ecstatic Dance (original)