De ontdekking van het ware zelf
zondag 11 november

Prijs:
€95,- incl. koffie/thee/water en lunch.

Website:
www.stargatelightwork.nl

Download informatie

Stargate Connecting to Higher Self

Awaken into your higher potential and your path.

Het in contact komen met je eigen hogere aspecten van je Ziele Zelf en andere Gidsen is geen speciale gave of talent, dat maar voor enkelen is weggelegd. Het is gewoon de volgende stap in onze evolutie en bewustzijn ontwikkeling als mens. Alles wat we hiervoor nodig hebben is in potentie aanwezig in het multidimensionale DNA in onze cellen.

Door gerichte oefeningen en door gechannelde activaties werken we aan het activeren en meer openen van je hogere chakra’s, je prana kanaal en het openen van je pijnappelklier (derde oog). Hierdoor wordt contact met je eigen en andere Gidsen mogelijk en makkelijker. Want naast de energieën van de derde dimensie, zijn we in staat nog veel hoger Licht te dragen in de prachtige biologische- en fijnstoffelijke vorm waarin we nu leven.
Na dit voorwerk gaan we praktisch oefenen om contact te maken.

We doen dit de hele dag binnen de ondersteuning van het geactiveerde multidimensionale energieveld van de Stargate (kijk voor informatie hierover op mijn site). Het zijn in deze hogere energie frequenties maakt dat onze eigen energie vanzelf via resonantie in een hogere trilling komt. Daarnaast worden we bij dit proces liefdevol ondersteund door onze persoonlijke en andere helpers van Licht uit de hogere dimensies.

De ervaring leert dat iedereen die meedoet aan de workshop aan het eind van de dag wel een eigen vorm van contact heeft gehad. Als je eenmaal hebt ervaren hoe zich dit bij jou openbaart, dan kun je hiermee en met de oefeningen die je hebt geleerd, zelf aan de slag om dit verder te ontwikkelen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 11 november 2018
09:30-16:30
Connecting to your Higher Self dagworkshop

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk. Cursus Feng Shui
Over de trainer
Janna Hopman
The Stargate Experience


Mobiel:06 28202850
www.stargatelightwork.nl
stargatelightwork@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Cursus Feng Shui Je ruimte innemen, improvisatietheather Basiscursus Ontspanningsmassage Tantric Djoj Stargate workshops Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Reading en Healing Basis en verdieping Sjamanistisch Festival Reis naar de rijkdom in jezelf Faciafit Tantra, bewust in contact Improvisatietheather, Speel je vrij Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Pure Dance Eva Intuïtie & Persoonlijke kracht De ontdekking van het ware zelf Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Adem & Spieren in Balans


Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez