Open dag
26 september en 28 november

Prijs:
€29,50 incl. vegetarisch diner. Overige consumpties en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Er is geen PIN automaat aanwezig. Annulering is mogelijk tot veertien dagen voor aanvang onder inhouding van €7,50 annuleringsfee. Daarna is de annuleringsfee 100%. Maximaal aantal deelnemers is 60 (30 om 30). Meld je bijtijds aan. Wij streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen. Daardoor kan het soms voorkomen dat de inschrijving tijdelijk niet mogelijk is. Vol=Vol. Informatie workshop zie datumveld!

Website:
www.connectingpeople.nu

Download informatie

AAU Single avonden

Ontmoet! Geniet! Verbind!
Ken je dat? Je zit thuis en hebt zin in een avond ongedwongen mensen ontmoeten, genieten én verbinden. Onder het genot van een lekkere vegetarisch maaltijd, een verdiepende workshop en na afloop napraten in het Djoj Café! En wie wat daar dan nog op volgt? Een avond waar je energie van krijgt, ruimte ervaart en waar het veilig genoeg is om jezelf te zijn. En een avond waarvan je niet weet hoe deze gaat verlopen, behalve dat je zeker weet dat er mensen komen die ook willen verbinden. Klinkt fijn, niet?

En dit is precies de intentie van Connecting People: ‘door je te verbinden met anderen voel je je dieper verbonden’

Connecting People organiseert al sinds 2010 iedere maand het Anders Avondje Uit voor Singles in Djoj Rotterdam. Zij kiest voor een ‘bewuste’ insteek en een zorgvuldig samengesteld programma, waar(door) gelijkgestemden elkaar ontmoeten.

De avond is specifiek gericht op mannen en vrouwen die nieuwsgierig zijn, die een ander durven ontmoeten in een gesprek of een activiteit en die open staan voor mooie ervaringen of een klik.

‘Een heerlijke avond met mooie ontmoetingen’

‘Een avond met een lach en een traan’.

‘Er is een geweldig vriendschap ontstaan tijdens deze avond die me zoveel waard is’.

‘Ik ontmoette er de man van mijn leven’.

Dit zijn enkele ervaringen van onze bezoekers tijdens het Anders Avondje Uit voor Singles! Wij vinden het heerlijk om te zien hoe bezoekers met elkaar bevriend raken of een relatie met elkaar aangaan.

Wij vinden het leuk om te horen van jullie hoe de relaties zich verdiepen en verder ontwikkelen. Laat het ons gerust weten! Voor bezoekers die graag contact willen houden, hebben wij de besloten groep op Facebook van Connecting People in het leven geroepen. Je vind deze op onze Facebookpagina Connecting People.

En wat wij oh zo belangrijk vinden, is het respect voor elkaar. Een belangrijk punt om hier toch te vermelden.
Iedereen is anders en beleeft de dingen vanuit zijn of haar eigen gezichtspunt.
Het is een voorwaarde voor ons om elkaar tijdens deze avond te respecteren en accepteren.
Merk je dat je daar toch moeite mee hebt tijdens de avond? Dan hebben we speciaal tijdens deze avond iemand rondlopen waar je met je verhaal terecht kunt.

De avond start om 18.00 met een vegetarische maaltijd, Om 19.30 start de workshop die ongeveer 75 tot 90 minuten duurt. De dansworkshop Biodanza volgt daarna. Na het dansen kan je in de bar genieten van de hapjes die wij klaar zetten en kun je onder het genot van een drankje nog heerlijk napraten met elkaar. De avond sluit rond 23.30. Zolang de bar daarna open is kun je nog verder nagenieten

Kan je niet wachten om naar een Anders Avondje Uit voor Singles te komen? Kijk dan snel wanneer de eerstvolgende avond plaatsvindt!

Naast een Anders Avondje Uit voor Singles organiseren we ook andere vergelijkbare evenementen.
Je vind onze activiteiten op onze website van Connecting People!

Graag zien we jou bij één van onze evenementen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
za 26 sep 2020
18.00-23.30
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
za 28 nov 2020
18.00-23.30
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Floating By Djoj Cursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Rob Wittkampf
Connecting People Powered by Centrum Djoj


Telefoon:Contact via de mail s.v.p.
Mobiel:06-82056338
www.connectingpeople.nu
[email protected]
Rob Wittkampf op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Vrienden van Djoj Schilder Workshops Touch of Divinity, Tantradagen AAU Single avonden Kerstbiodanza Zomerprogramma de Quist Zomerprogramma Heart of  Men Mannengroep Ecstatic summer Djoj Wheel of Consent Meet up Alles is liefde Bewust Ondernemers Netwerk Café Oud & Nieuw Celebration Floating By Djoj Open dag Anders Avondje Uit Biodanza Festival 2 januari 2021 Vijf Ritmes - Pure Dance Biodanza jaargroep met Brenda Biodanza met Monique Sajet Tantrisch Genieten Zomereditie Cursus Ontspanningsmassage One Tribe Biodanza Zomeravonden Sensual tantric lifestyle Intuïtie & Persoonlijke kracht


Vijf Ritmes - Pure Dance