Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8
25+26 aug en 6+27 okt en 17 nov (zie verder agenda)

Prijs:
€ 360,- voor driedaagse training incl. koffie/thee en lunch. Introductiedag 15,- excl. koffie/thee/lunch

Website:
www.miekkleijs.nl


Angst | Liefde

Ontsnap uit oude patronen
Creëer een liefdevol leven

In deze training krijg je inzicht in hoe angst je hart kan afsluiten voor liefde. Uit zelfbescherming gaat je hart verharden.

Ben je na een negatieve ervaring bewust of onbewust bang voor een herhaling, dan is je hart afgesloten. Je hebt er als het ware een muurtje omheen gezet, want je wilt nooit meer die pijn ervaren.
Wanneer je oude pijn vanuit het verleden meeneemt de toekomst in dan is je focus op wat je allemaal niet wilt in een relatie.

Pas wanneer jij duidelijk hebt wat je WEL belangrijk vindt in een relatie krijg je rust en zelfvertrouwen. Je kan weer tevoorschijn komen vanachter je muur, de sleutel heb je dan zelf in handen.

In deze training ga je in kleine groepjes aan de slag en doe je oefeningen om inzicht te krijgen in jouw angsten en valkuilen. Vanuit vertrouwen, veiligheid en respect ga je aan het werk.

Je krijgt inzicht in je oude relatiegedrag en je gaat ook ervaren hoe het is wanneer je een patroon veranderd. Pas als je ervaren hebt hoe het ook anders kan is dat gemakkelijker om ook echt te gaan toepassen in je leven.

Zit je in een relatie en wil je die op een hoger en gelukkiger niveau brengen? Het is helemaal niet nodig om samen met je partner te komen, liever niet zou ik zeggen, kom dan om te leren hoe jij zelf anders in de relatie kan gaan staan.

Leer open te worden over jouw afgesloten zijn. Dat is het begin, en stapje voor stapje gaat je toekomst er daadwerkelijk anders uitzien.

Je hart durft zich weer te openen voor de verbinding met een ander.
De sleutel tot gelukkige relaties gaat via je hart.

Denk je dat wil ik ook!

Schrijf je dan in voor de driedaagse training Angst | Liefde

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 25 augustus 2018
14.30-15.30
Introductie op Open dagen Centrum Djoj

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 26 augustus 2018
17.00-18.00
Introductie op Open dagen Centrum Djoj

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 6 oktober 2018
10:30-16:00
Introductiedag training Angst | Liefde

Driedaagse training Angst | Liefde

Datum
Tijd
Extra info
za 27 oktober 2018
10:00-16:45
start driedaagse training
za 17 november 2018
10:00-16:45
hoort bij driedaagse training
za 24 november 2018
10:00-16:45
3e dag van dreidaagse training

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Tantra, bewust in contact
Over de trainer
Miek Kleijs-Bekkers
Body & Mind Coaching


Mobiel:0612528691
www.miekkleijs.nl
info@miekkleijs.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Pure Dance Eva Basiscursus Ontspanningsmassage De ontdekking van het ware zelf Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Tantra, bewust in contact Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Faciafit Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Sjamanistisch Festival Cursus Feng Shui Improvisatietheather, Speel je vrij Reis naar de rijkdom in jezelf Je ruimte innemen, improvisatietheather Adem & Spieren in Balans Intuïtie & Persoonlijke kracht Reading en Healing Basis en verdieping Tantric Djoj Stargate workshops


Basiscursus Ontspanningsmassage