Beleef je Lijf
19 en 21 december

Prijs:
Proefles €10,- (neem iemand mee en betaal 5,- p.p.) / Losse les €15,- / Maandabonnement €45,- / Kwartaalabonnement €120,- / 10 lessen kaart €125,- (4 maanden geldig)

Website:
www.chi-connected.com

Download informatie

Qigong (meditation in motion)

Reduceer stress en vergroot je gezondheid, rust, vitaliteit, balans en kracht met Qigong, een 5000 jaar oude meditatieve Chinese bewegingsleer. Qigong (Chi Kung) was eeuwenlang het best bewaarde geheim van China en bedoeld ter bevordering van een goede gezondheid en een lang leven.

Qi is de (levens)energie, die overal om ons heen en in alles aanwezig is. Qigong betekent het werken met deze energie, oftewel het werken aan je energiehuishouding. Het kenmerkt zich door langzame, zachte en vloeiende (arm)bewegingen en wordt daarom ook wel 'meditatie in beweging' of 'Chinese yoga' genoemd.

Qigong heeft grote positieve effecten voor de gezondheid en welzijn. Het is een complete, veelzijdige en effectieve bewegingskunst, die ook de essentie van heling, meditatie, mindfulness, yoga en tai chi omvat.

HOE WERKT HET EN WAT DOET HET?
Als de kwaliteit en kwantiteit (hoeveelheid) van onze Qi en de Qi circulatie in het lichaam niet goed is kan stromen (stagneert en blokkeert), dan leidt dat tot ziekten en klachten op zowel fysiek als mentaal niveau.

Door zachte bewegingen en gebruik van de geest wordt onze Qi versterkt en aangevuld, de energiekanalen in ons lichaam geopend, energieblokkades opgeheven en gaat Qi beter stromen. Hierdoor kunnen ziekten en klachten worden voorkomen en worden genezen. Qigong maakt ook het lichaam sterk en soepel, verbetert het geheugen, maakt de geest helder en sterk, verlaagt de bloeddruk, reduceert stress en nog veel meer.

LESPROGRAMMA
Qigong is voor iedereen en alle leeftijden geschikt. De Qigong systemen Zhineng Qigong en Yuan Gong vormen de rode draad in de lessen, maar er komen ook andere traditionele Qigong vormen en Tai Chi oefeningen aan bo

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 19 december 2018
19:30-20:30
proefles €10,- reserveren verplicht
vr 21 december 2018
10:00-11:00
proefles €10,- reserveren verplicht

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Pure Dance | De Vijf Ritmes Single Avonden - Slow Dating
Over de trainer
Peter Smit
Chi-connected


Telefoon:06-41 46 17 76
Mobiel:06-41 46 17 76
www.chi-connected.com
chi-connected@live.nl
Peter Smit op Facebook Peter Smit op Twitter
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Buitengewoon Djoj Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Geweldloze Communicatie Festival Reading en Healing Basis en verdieping Sprankeling voor jezelf en je kind Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Improvisatietheater Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Single Avonden - Slow Dating Biodanza Festival Adem & Spieren in Balans Pure Dance | De Vijf Ritmes Intuïtie & Persoonlijke kracht Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Basiscursus Ontspanningsmassage De ontdekking van het ware zelf Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Bewust in Contact Non-dualiteit Reis naar de rijkdom in jezelf Fascia: anders dan anders Leren los laten, Jan Bommerez Oud & Nieuw Celebration Stargate workshops Pure Dance | De Vijf Ritmes Genietavond, elke week op donderdag Beleef je Lijf Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Boeddha Festival 3 febr Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei


Non-dualiteit