Dans de vijf Ritmes
25, 27 juni en 2, 4 juli

Prijs:
€ 8,50 per sessie

Website:
www.aldoende.net


Aldoende Pilates

Wat kan Pilates voor jou betekenen?

Ben jij op zoek naar een manier om je lijf sterk en soepel te krijgen? Zoek je een fysieke inspanning die tegelijkertijd ook rust geeft in je hoofd? Heb je een druk leven en heb je weinig tijd voor jezelf, maar wil je toch een uurtje per week investeren in een uitgebalanceerde les die je krachtig en lenig maakt? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat Pilates is en wil je het een keer proberen? Dat kan! Kom gratis kennismaken met Pilates. De eerste les kost je niks. Het geeft je de gelegenheid om Pilates zelf te proberen en te kijken of het bij je past.

Zeer toegangelijk

Pilates was oorspronkelijk gebonden aan toestellen en apparaten en daarom niet bereikbaar voor het brede publiek. Dat is veranderd sinds de methode zorgvuldig vertaald is naar grondoefeningen. In de les beweeg je in je eigen tempo en is er veel aandacht voor de ademhaling. Pilates is geschikt voor alle leeftijden en elk postuur en... niet te vergeten, het doen is een plezier!

Eerste les is gratis

Heb je interesse in een persoonsgerichte en dynamische groepsles, goed voor lichaam en geest, kom dan bijvoorbeeld naar Centrum Djoj in Hillegersberg. De kennismakingsles is kosteloos!

Kosten na de proefles

Na de eerste gratis sessie, bedragen de kosten voor deelname
€ 8,50 keer het aantal lessen van het semester. Betalingen kunnen worden gedaan op rekeningnummer NL92 ABNA 0625 5699 46 t.n.v. E.D. Petimesas.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
ma 25 juni 2018
18:00-19:00
wo 27 juni 2018
09:00-10:00
ma 2 juli 2018
18:00-19:00
wo 4 juli 2018
09:00-10:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Intuïtie & Persoonlijke kracht De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven.
Over de trainer
Ellyn Petimesas
Ellyn Petimesas


Telefoon:06-411 38 634
www.djoj.nl
info@aldoende.net
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantra, bewust in contact Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Dans De Vijf Ritmes Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Improvisatietheather, Speel je vrij Tantric Djoj Reading en Healing Basis en verdieping Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Intuïtie & Persoonlijke kracht Cursus Feng Shui Basiscursus Ontspanningsmassage Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Adem & Spieren in Balans Je ruimte innemen, improvisatietheather Sjamanistisch Festival De ontdekking van het ware zelf


De ontdekking van het ware zelf