Biodanza met Monique Sajet
Prijs:
€150,- (vier avonden)

Website:
www.praktijkberg.nl


Stress te Lijf

'Zoveel te doen, ik heb nog zoveel te doen’. Toontje Lager zong het al in de jaren ‘80. Anno nu is dat voor veel mensen niet anders. We leven over het algemeen in een hoog tempo en er komen veel prikkels op ons af. Dit kan leiden tot (chronische) stressklachten, zoals slecht slapen, je opgejaagd voelen en schouders die vastzitten. Herken je dit? En heb je ervaren dat deze klachten zich niet met je 'hoofd’ laten oplossen? Wellicht is een lijfelijke insteek iets voor je?

In vier avonden gaan we de stress te lijf met haptonomie. Overeenkomstig de haptonomie staan lijf en voelen centraal. Onder meer thema’s als vertragen, ruimte en grenzen komen aan bod.

Het maximaal aantal deelnemers is: 6.

Voor meer informatie over deze training, haptonomie/haptotherapie of mij, zie mijn website of neem contact met me op via [email protected] of 06-22900589.

Ik hoop je op de training te mogen verwelkomen!

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Vrienden van Djoj Cursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Monique van den Berg
Praktijk Berg


Telefoon:06-22900589
www.praktijkberg.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Vrienden van Djoj Touch of Divinity, Tantradagen Biodanza Festival 2 januari 2021 Biodanza jaargroep met Brenda Bewust Ondernemers Netwerk Café Biodanza met Monique Sajet Wheel of Consent Cursus Ontspanningsmassage


Biodanza Festival 2 januari 2021