Heart of  Men Mannengroep
Prijs:
€75,- voor 5 avonden - €17,- losse les

Link naar inschrijven/betalen


Vrij en Blij met Lineke Mourits

Vrouwencirkel

Als vrouwen samen komen ontstaat er magie, mogen we verder zakken in vrouwelijke kracht, in onze baarmoeder, in ontvangen en zachtheid. Om van daaruit de wereld in balans en liefde tegemoet te treden.

5 avonden bij nieuwe maan: Aarden, Helen, Stromen, Samen, jouw Passie ontdekken, Leven vanuit je Hart, en jezelf laten zien in deze wereld die om meer vrouwelijke energie vraagt.

-----

Vrij en Blij : Tools en Technieken om je leven te veranderen;

Wat wil jij in je leven veranderen? Het programma Vrij en Blij is een combinatie van alle kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan. Speel je mee?

Wat kun je verwachten
We gaan aan de slag met tools en technieken om je leven te veranderen. We werken met de oude tradities yoga, taoïsme en sjamanisme en gaan toveren met de nieuwste inzichten zoals de tools van Access Consciousness. We gaan dansen en spelen, stilzitten en mediteren. We gaan communiceren met onszelf, onze lichamen en onze omgeving. Het wordt een mooie ontdekkingstocht naar wat jou echt blij maakt.

Wat wil jij in je leven veranderen?

Thema's
*vrij en blij in je lijf en leven
*leven zonder oordeel
*trouw aan jezelf
*nee zeggen
*keuzes maken
*heb je lijf lief
*magie met woorden
*spelen met energie
*liefdevol communiceren
*wat wil jij creëren?

Elke avond/workshop bestaat uit een mooie mix van dans, lichaamswerk, ademtechnieken, access tools, meditatie en ruimte om jouw vragen te stellen. Alles thuis toepasbaar.


Zomerprogramma de Quist