zondag 26 september

Prijs:
Vrij en Blij 75 euro (17 euro losse les) - Bars Class zie website

Website:
balanceyourworld.nl

Link naar inschrijven/betalen


Access Bars - Vrij en Blij

Hoe zou het zijn om te leven zonder de oordelen waarmee iedereen leeft?
Hoeveel vreugde en vrijheid wil jij creëren?
Wat wil jij in je leven veranderen?

ACCESS BARS TRAINING - BARS CLASS
Ben je op zoek naar een ervaren trainer om de Bars te leren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres: ik heb al vele nieuwe Bars practitioners op weg geholpen hun leven te veranderen.

Elke 3e zondag van de maand bij Centrum DJOJ: Leer de Bars in 1 dag!

De Bars van Access Consciousness is een praktische techniek die wereldwijd gebruikt wordt voor het opruimen van gedachten, ideeën, overtuigingen, houdingen, beslissingen, oordelen, emoties, overdenkingen en standpunten die we tijdens dit of andere levens hebben opgeslagen in ons lichaam. Door de Bars te ontvangen ervaren mensen meer rust, ruimte, ontspanning en verandering in hun leven. Door het licht aanraken van 32 punten op het hoofd wordt als het ware de harde schijf gewist en opnieuw geformatteerd. Dit geeft ruimte om nieuwe keuzes te maken.

voor meer info zie mijn website.

VRIJ & BLIJ
cursus van 5 avonden - losse les volgen is ook mogelijk.

Wat wil jij in je leven veranderen? Het programma Vrij en Blij is een combinatie van alle kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan.

Wat kun je verwachten?
We gaan aan de slag met kennis en toepassing van tools en technieken om je leven te veranderen. We werken met de oude tradities uit yoga, taoïsme en sjamanisme, en gaan toveren met de nieuwste inzichten zoals de tools van Access Consciousness. We gaan dansen en spelen, stilzitten en mediteren. We gaan communiceren met onszelf, onze lichamen en onze omgeving. Het wordt een mooie ontdekkingstocht.

Speel je mee?

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
zo 26 sep 2021
10:00-17:00
Access Bars Training - leer de Bars in 1 dag!
Hillegersberg, Rotterdam