Ecstatic Dance (orginal)
25 jan en 15 feb en 8 mrt

Prijs:
€345,- per deel van 4 zondagen. De training bestaat uit twee delen van beiden 4 dagen. Deel 2 mag je alleen mee doen als je deel hebt genomen aan deel 1.

Website:
www.jeeigenwijzeweg.nl

Link naar inschrijven/betalen


Je eigen wijze weg deel 1 en 2

Wat voor kind was jij? Was je gelukkig? Was je bang, verdrietig of verward? Kon jouw levensenergie stromen: mocht je huilen, boos worden, warmte en aandacht vragen en/of ontvangen, hoe werd je gezien in jouw seksualiteit, je wildheid, etc. Welke besluiten heb jij genomen over het leven? Zitten die overtuigingen je nog in de weg om je leven te leven zoals jij dat eigenlijk wilt? Als volwassen man of vrouw heb je vaak nog te maken met die invloed van het innerlijke kind.

In de training JE EIGEN WIJZE WEG, maak je als volwassene die je nu bent, op een intensieve en speelse manier contact met het kind in jezelf. Door dit kind opnieuw te ontdekken kun je er achter komen dat een deel van je huidige leven nog bepaald wordt door ervaringen uit je kindertijd.
Wat levert deze training op: vanuit bewustwording over wie je in essentie bent kan je meer in contact komen met je kracht en levensenergie.

De training bestaat uit twee delen van beiden 4 dagen. Deel 2 mag je alleen mee doen als je deel hebt genomen aan deel 1. Na deel 1 kun je besluiten of je deelneemt aan deel 2. Deel 2 gaan we geven in maart en april 2020.

Review van een deelnemer:
Ik heb de training Je Eigen Wijze Weg bij Djoj in Rotterdam gevolgd. Heb daarin de begeleiding en ondersteuning van Gerda en Utsav als heel prettig ervaren. Gerda en Utsav hebben het vermogen om heel goed aan te sluiten bij wat er nodig is op het moment in het proces. Zij geven houvast als dat nodig is met respect voor mijn eigen ruimte. Heel erg bedankt voor alle inzichten die ik gekregen heb mede door de reflectieve vragen, oefeningen, het er gewoon mogen zijn met alles wat er op dat moment was

Je eigen wijze weg, deel 1, vier dagen

Datum
Tijd
Extra info
za 25 januari 2020
10:00-17:00
Deel 1, 2e dag
za 15 februari 2020
10:00-17:00
Deel 1, 3e dag
zo 8 maart 2020
10:00-17:00
Deel 1, 4e dag


Wheel of Consent