DansKlank dagen
24, 25 en 26 mei

Prijs:
€ 345,- (minima betalen € 295,-)

Website:
georghubner.nl


Driedaagse Clarity Workshop

Het Clarity Proces biedt simpele oefeningen en inzichten die je kunnen helpen meer te ontspannen in het moment.

In deze driedaagse training krijg je de basisprincipes aangereikt waarop Jeru Kabbal zijn benadering heeft ontworpen. Je leert te communiceren met het onderbewuste deel in jezelf – dat jou wil beschermen voor moeilijkheden die er niet meer zijn – en manieren om het onderbewuste uit die nachtmerrie te begeleiden. Als de hypnose door projecties uit het verdelen wegvalt, komt het moment vanzelf tevoorschijn en wordt het leven een stuk eenvoudiger, vrijer en vervullender.

We introduceren verschillende metaforen voor het onderbewuste, die ervoor zorgen dat je beter begrijpt hoe het werkt. Ook leer je hoe je ermee kunt omgaan. In plaats van dat het onderbewuste jouw leven bepaalt, wordt het jouw taak je onderbewuste in beheer te nemen.

Uitgangspunt van de benadering is dat het onderbewuste geen verschil ziet tussen herinnering en realiteit en daarmee gelooft dat moeilijke ervaringen uit het verleden nu nog steeds plaatsvinden. Je wordt uitgenodigd te onderzoeken waar je verlangens en angsten vandaan komen, hoe ze je leven beïnvloeden en te ontdekken wie je bent zonder conditioneringen uit het verleden. In die zin is het Clarity Proces een weg van zelfbevrijding en zelfrealisatie.

Onderdeel van de training zijn regressietechnieken, hier-en-nu-oefeningen en een krachtige ademmeditatie: de Quantum Light Breath.

Driedaagse Clarity Workshop

Datum
Tijd
Extra info
vr 24 mei 2019
10:00-18:00
Dag 1
za 25 mei 2019
10:00-18:00
Dag 2
zo 26 mei 2019
10:00-18:00
Dag 3

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Playful Abundance Tantra workshop Fascia: anders dan anders
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Biodanza met Monique Sajet Reis naar de rijkdom in jezelf Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Kidsstatic Fascia: anders dan anders Pure Dance | De Vijf Ritmes Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Ecstatic Summer Djoj Boeddha Festival 9 febr Bewust Ondernemers Netwerk Café Open Dagen op 31 augustus & 1 september Genietavond, elke week op donderdag Playful Abundance Tantra workshop Single Avonden - Slow Dating Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Cursus Ontspanningsmassage Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni One Tribe Biodanza zomeravonden Non-dualiteit Moeiteloos Succes DansKlank dagen


Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez