Cursus Ontspanningsmassage
Prijs:
€87,50 voor 5 avonden

Website:
georghubner.nl


Quantum Light Breath cursus

Zoek je rust? Ben je niet bang om jezelf tegen te komen? Hou je van muziek? Dan is deze meditatiecursus voor jou! De Quantum Light Breath is een geleide ademmeditatie op inspirerende muziek. Je geeft jezelf een energiedouche en zuivert lichaam, geest en ziel. Vastgeraakte emoties gaan weer stromen en de pure levensenergie komt vrij.

De Quantum Light Breath (QLB) is ontwikkeld door Jeru Kabbal (1930-2000), een 20ste eeuws mysticus en grondlegger van het Clarity Proces. Hij ontdekte dat als de principes van Vipassana worden gecombineerd met diep ritmisch en bewust ademhalen, het iemand lijnrecht in de ervaring van eenheid kan brengen zonder uren per dag in stilte te hoeven mediteren. In deze 5 woensdagavonden leer je de meditatie beoefenen en knap je zienderogen op.

Heb je lichamelijke of psychische problemen, neem dan van te voren contact op met Georg. De meditatie is niet in alle gevallen geschikt.

Wat is het doel van de cursus / wat ga je leren / wat levert het je op?

-uit je hoofd komen en meer in je lichaam zijn
-hoe je bij jezelf kunt blijven, ook als er om je heen van alles gebeurt
-beter contact met je emoties
-welke rol lichaamshouding in de meditatie speelt
-de relatie tussen gedachten, emoties, lichaam en adem
-meer in het nu zijn
-tips voor als je de meditatie zelf thuis doet
-meer rust en helderheid
-meer energie en verruimd bewustzijn

En het is gewoon heel fijn om te doen!

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Pure Dance | De Vijf Ritmes Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Cursus Ontspanningsmassage Boeddha Festival 9 febr Reis naar de rijkdom in jezelf Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Ecstatic Summer Djoj Single Avonden - Slow Dating Genietavond, elke week op donderdag Pure Dance | De Vijf Ritmes Playful Abundance Tantra workshop Non-dualiteit Stemexpressie met Marius DansKlank dagen Fascia: anders dan anders One Tribe Biodanza zomeravonden Open Dagen op 31 augustus & 1 september Moeiteloos Succes Kidsstatic Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag


Single Avonden - Slow Dating