Bewust Ondernemers Netwerk Café
dinsdag 17 december

Prijs:
€240,- voor 8 trainingsdagen van 2,5 uur. Download hieronder de extra informatie!

Website:
www.centrumhetlicht.nl

Download informatie

Terug naar je kern, je Ware Zelf

Wat is je kern?
Dat is je diepere zelf, je wezen, diegene die je in essentie bent, je eigen unieke, pure en niet gekaderde zelf, je vrije hart.
In onze huidige bestaan zijn we vaak ver verwijderd geraakt van onze kern, ons oorspronkelijk wezen. We zijn verweven en geïdentificeerd met ons leven, persoonlijkheid, gebeurtenissen, achtergrond, opvoeding, gedachten en gevoelens, kaders, programma’s, systemen, overtuigingen, blokkades en zienswijzen.
Maar is dat echt wie we van oorsprong zijn? Wie of wat bezielt ons lichaam? Waar komen we vandaan? Is er een diepere werkelijkheid die we met onze huidige bewustzijnsstaat niet meer of nog maar gedeeltelijk kunnen waarnemen? Of zijn we gewoon vergeten wie we echt zijn?
Van oorsprong zijn we vrije, scheppende en allesomvattende wezens met een ongekend groots potentieel. En dit potentieel kunnen we weer aanboren. We kunnen weer in contact komen met wie we in wezen zijn. Ons innerlijk licht bevrijden en terugkeren naar onze kern.
Hiervoor is één totale herziening van onszelf, deze werkelijkheid en al onze kaders, programma’s, overtuigingen enz. nodig. Laag voor laag onszelf afpellen en vrijmaken van de verstoringen, vervormingen en sluiers in ons bewustzijn. Stap voor stap dieper in onszelf duiken en her-ontdekken wie we daadwerkelijk zijn. Ons wezen tot uitdrukking brengen binnen de huidige werkelijkheid, beweging brengen in ons eigen bestaan en beweging brengen in dit aardse hologram.
Hierdoor creëren we een verschuiving in ons en om ons heen aangezien alles energie is en onlosmakelijk verbonden is met elkaar. Verander de wereld, begin bij jezelf.
Voel je je geraakt door dit verhaal en wil je meer weten? Bezoek de website.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
di 17 december 2019
19:30-22:00


Feestdagen