Stargate workshops
1, 15 april en 6, 20 mei

Prijs:
€ 225,- voor 9 avonden

Website:
bartzeldenrust.nl


Veerkracht na tegenslag

In de training Veerkracht na tegenslag ga je ontdekken wat er voor jou nodig is om weer vol energie en blij in het leven te staan.

Heb je een tegenslag te verwerken gehad, zoals een overlijden, ziekte, ontslag of bijvoorbeeld relatieproblemen, dan kun je met verdriet, angst of boosheid blijven zitten. Deze training helpt je tevreden en dankbaar terug te kijken op het verleden en met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. Je krijgt inzicht in je eigen blokkades en je leert hoe je deze kunt doorbreken, hoe je loskomt uit de situatie waarin je verkeert en hoe je emoties écht verwerkt.

Na een tegenslag kan het lastig zijn om opnieuw de verbinding te vinden met jezelf en met anderen. Je leert daarom om te verwerken wat er is gebeurd, maar ook om weer te vertrouwen op je innerlijke kracht. Op deze manier word je sterker van binnen en kun je onbevangen alles weer aan. De training is gebaseerd op het werk van George Kohlrieser en Brandon Bays en behandelt onder andere de verbindingscirkel, de acht stadia van rouw en de emotionele reis. In tegenstelling tot andere trainingen is de aanpak vooral gericht op het ervaren via verschillende werkvormen.

Tijdens deze training van negen avonden help ik jou om sterker, energieker en gelukkiger in het leven te staan.

Veerkracht na tegenslag - 9 avonden

Datum
Tijd
Extra info
ma 1 april 2019
19:30-21:30
ma 15 april 2019
19:30-21:30
ma 6 mei 2019
19:30-21:30
ma 20 mei 2019
19:30-21:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Improvisatietheater Reis naar de rijkdom in jezelf
Over de trainer
Bart Zeldenrust
Bart Zeldenrust Trainer & Coach


Mobiel:0625329608
bartzeldenrust.nl/
info@bartzeldenrust.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Playful Abundance Tantra workshop Biodanza met Monique Sajet Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Basiscursus Ontspanningsmassage Improvisatietheater Buitengewoon Djoj Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Adem & Energie in balans Genietavond, elke week op donderdag Pure Dance | De Vijf Ritmes Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Fascia: anders dan anders Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Bewust Ondernemers Netwerk Café Pure Dance | De Vijf Ritmes One Tribe Biodanza zomeravonden Stargate workshops Open Dagen op 31 augustus & 1 september Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Reis naar de rijkdom in jezelf Non-dualiteit Single Avonden - Slow Dating Expression of the Art within You Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Leren los laten, Jan Bommerez DansKlank dagen


Playful Abundance Tantra workshop