Cursus Ontspanningsmassage
9 en 10 april

Prijs:
€ 330,- voor 2 dagen (incl btw voor particulieren en ex btw voor bedrijven), lunch, koffie en thee is inbegrepen)

Website:
www.raahi.nl


Welke maskers heb jij op?

Welke maskers heb jij op?
Ontdek je verborgen kwaliteiten, karakterstructuren en maskers.
Wil je meer bewustzijn op je persoonlijke kracht? Ben je terughoudend of zoek je juist de confrontatie op? Raak je in contact met de ander de verbinding met jezelf kwijt?

In deze twee dagen duiken we op een speelse manier in de diepte in onszelf. Via lichaamswerk en opstellingen onderzoeken we de zes karakterstructuren en de bijbehorende maskers.
In ons vroege ontwikkeling hebben we psychische pijn en indringende ervaringen opgedaan. Als reactie hierop bouwen we een bescherming op, waardoor we kunnen ‘overleven’. Deze bescherming is je karakterstructuur. Om de pijn te bedekken of te ontkennen, ontwikkelen we een soort pantser of masker, waarbij bepaalde kwaliteiten versterkt worden en andere verborgen blijven. Ook als volwassene reageer je vanuit dit overlevingsmechanisme. Je vergeet dat je keus en speelruimte hebt. Het patroon heeft invloed op ons gedrag en hoe je je lichaam bewoont.

Door bewustzijn op je overlevingsmechanisme krijg je weer toegang tot je persoonlijke blueprint met talenten, kennis en kracht. We kunnen deze cadeautjes uitpakken. Inzicht in je karakterstructuur maakt je bewuster van je persoonlijke kracht en geeft toegang tot je verborgen kwaliteiten. Je patronen herkennen geeft keuzevrijheid in denken, voelen en handelen. Het heeft direct effect op de omgang met je naasten. Het werkt door op je relaties, je werk en hoe je in het leven staat.
De training is voor een ieder die de verbinding met zichzelf en de ander wil verdiepen.

Trainers: Rahina Hassankhan en Nathalie Balm

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
vr 9 apr 2021
10:00-17:00
Hillegersberg, Rotterdam
za 10 apr 2021
10:00-17:00
Hillegersberg, Rotterdam


Cursus Ontspanningsmassage