Wheel of Consent
27 en 28 maart

Prijs:
€300,- voor 2 dagen (incl btw, lunch, koffie en thee)

Website:
www.raahi.nl


Karakterstructuren & fam. systemen

Leer jezelf beter kennen en ontdek op diepere lagen de invloed van jouw familiesysteem. We gebruiken de zes karakterstrukturen en de bijbehorende maskers om in het lijf af te dalen.

De incarnatie van de ziel geschiedt via de kruin en de ziel daalt onder ideale omstandigheden in het lichaam. Gedurende dit incarnatieproces lopen we kwetsingen op en ervaren we beperkingen en tekortenin ons familiesysteem. De opeenstapeling van deze krassen op de ziel wordt karakterstructuur genoemd.

Er worden 6 karakterstructuren onderscheiden afhankelijk van het thema waar we aan blijven haken. Deze structuren hebben ieder eigen kwaliteiten en bij ieder karakterstructuur hoort ook specifiek maskergedrag. We ontwikkelen onbewust maskers om onze eigen pijn niet onder ogen te zien naar onszelf en anderen te ontkennen.

Maskers bedekken de pijn van onze verwonding en onze oorspronkelijkheid. Iedereen heeft een masker die hoort bij een karakterstructuur. De masker werkt door in onze relaties, in ons werk en hoe wij in het leven staan.

Door de combinatie van lichaamswerk en systemisch werken kunnen wij de levensenergie weer vrijmaken en de bindingen ontkoppelen.We raken weer ingeordend en ingebed in het familiesysteem en kunnen weer in de levensstroom stappen.

Ervaring deelnemer:
'Dankzij de oefeningen, de humor en de toelichting heb ik mezelf tijdens de workshop 'karakterstructuren en maskermakers' beter leren kennen. Ik heb delen van mezelf ontdekt waarvan ik geen weet had. Rahina's ontwapenende lichtheid en openheid zorgden voor een veilige omgeving waarin we samen steeds een laagje dieper in onszelf afdaalden.' Ellen

Introductie op 4 januari 2020 (Open dag DJOJ)

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 27 maart 2020
10:00-17:00
za 28 maart 2020
10:00-17:00


Sjamanistisch Festival