Bewust Ondernemers Netwerk Café
Prijs:
€275,- voor 2 dagen (incl btw, lunch, koffie en thee)

Website:
www.raahi.nl


Karakterstructuren & Maskers

Wat doe jij onder stressvolle situaties? Trek je je terug, ga je de strijd aan of kun je geen kant op? Wil je de kracht en kwetsbaarheid van je patronen ervaren?
Ontdek op diepere lagen de invloed van jouw familiesysteem en de thema’s waaraan jij bent blijven haken. We werken met de zes karakterstructuren en de maskers om in het lijf af te dalen.

Een karakterstructuur is de opeenstapeling van kwetsingen en tekorten in je kinderjaren, de krassen op je ziel. Om de pijn te bedekken of te ontkennen naar jezelf en anderen heb je onbewust een reactiepatroon ontwikkeld, het masker.
In een stressvolle situatie reageer je ook als volwassene vanuit dit masker. Je vergeet dat je een keus en speelruimte hebt. Het masker werkt door in je relaties, in je werk en hoe je in het leven staat. Afhankelijk van je eigen aard en de invloed van je familiesysteem, leidt het masker tot terugtrekken, afhankelijkheid, vervloeien met de ander, machtstrijd, opoffering of het vermijden van intimiteit.

Door de combinatie van lichaamswerk en systemisch werken/opstellingen kun je de levensenergie weer vrijmaken en de bindingen ontkoppelen. Je raakt weer ingeordend en ingebed in het systeem en kan weer in de levensstroom stappen.
We gaan er vanuit dat deelnemers bekend zijn met systemisch werk en familieopstellingen. Bij twijfel, neem contact op: [email protected] of 06 21607078
Trainer: Rahina Hassankhan en Nathalie Balm assisteert.

# Ervaring deelnemer: ‘Alles wat in je zit en wat je voelt wordt zichtbaar. Dat is confronterend, pijnlijk, leerzaam en het gaf mij ruimte om dingen los te laten. Ik ervaar nu rust in mijn zijn en voel me minder gehaast. Ik durf om mijn plek aan te nemen.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Moondance
Over de trainer
Rahina Hassankhan
Raahi


Telefoon:06 21607078
Mobiel:06 21607078
www.raahi.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Intuïtie & Persoonlijke kracht Vijf Ritmes - Pure Dance Biodanza met Monique Sajet Wheel of Consent Capoeira lessen voor Kinderen Bewust Ondernemers Netwerk Café Anders Avondje Uit Cursus Ontspanningsmassage Floating By Djoj Genietavond, elke week op donderdag Moondance Vrienden van Djoj Touch of Divinity, Tantradagen Stargate Workshops Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Open dagen 29 & 30 augustus


Vrienden van Djoj