Intuïtie & Persoonlijke kracht
31 jan en 1 feb en 2 mrt

Prijs:
€300,- voor 2 dagen (incl btw, lunch, koffie en thee)

Website:
www.raahi.nl


Karakterstructuren en Maskers 2 dgn

Karakterstructuren en de Maskers, over vertrekken en terugkeren

Maskers bedekken de pijn van onze verwonding en onze oorspronkelijkheid. Iedereen heeft een masker die hoort bij een karakterstructuur. De masker werkt door in onze relaties, in ons werk en hoe wij in het leven staan. In het werken met cliënten kunnen maskers een ingang zijn voor de diagnose. Daarvoor is essentieel dat je je eigen masker hebt doorgrond. Maskerbesef roept oorspronkelijkheid en ontroering.

Gevolgen van masker
De masker bepaalt hoe we onszelf zien en hoe wij de wereld ervaren. Als kind verliezen wij een deel van ons openheid en heelheid. In de volwassenheid wordt deze manier van aanpassen een vorm waarin speelruimte ontbreekt. We leven vanuit de illusie dat dit masker samenvalt met ons essentie, ons ziel. Leven vanuit een masker doet ons vergeten dat we een keus hebben.
Afhankelijk van onze eigen aard en de invloed van ons familiesysteem, leidt het masker tot terugtrekken, afhankelijkheid, vervloeien met de ander, machtstrijd, opoffering of het vermijden van intimiteit.
Door de combinatie van lichaamswerk en systemisch werk kunnen wij de levensenergie weer vrijmaken en de bindingen ontkoppelen. We raken weer ingeordend en ingebed in het familiesysteem en kunnen weer in de levensstroom stappen. Ontmaskeren betekent de cliënt helpen om te incarneren in het lichaam.
Inschrijving en info: info@raahi.nl of 06 21607078

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 31 januari 2019
10:00-17:00
Karakterstructuren en maskers 2 dgn
vr 1 februari 2019
10:00-17:00
Karakterstructuren en maskers 2 dgn
za 2 maart 2019
10:00-17:00
Familiesystemen en opstellingen

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Adem & Energie in balans Single Avonden - Slow Dating
Over de trainer
Rahina Hassankhan
Raahi


Telefoon:06 21607078
Mobiel:06 21607078
www.raahi.nl
info@raahi.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Stargate workshops Pure Dance | De Vijf Ritmes Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Adem & Energie in balans Genietavond, elke week op donderdag Sprankeling voor jezelf en je kind Reis naar de rijkdom in jezelf Bewust Ondernemers Netwerk Café Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Basiscursus Ontspanningsmassage Biodanza Festival De ontdekking van het ware zelf Bewust in Contact Playful Abundance Tantra workshop Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Leren los laten, Jan Bommerez Open Dagen op 31 augustus & 1 september Deep Healing Qi Gong Reading en Healing Basis en verdieping Improvisatietheater Buitengewoon Djoj Geweldloze Communicatie Festival Boeddha Festival 3 febr Intuïtie & Persoonlijke kracht Pure Dance | De Vijf Ritmes Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Fascia: anders dan anders Beleef je Lijf Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Non-dualiteit Single Avonden - Slow Dating


Playful Abundance Tantra workshop