Improvisatietheater
vrijdag 31 mei

Prijs:
€10,- ter dekking van de kosten, zaal, koffie/thee. Reserveren en betalen via deze website is noodzakelijk i.v.m. de logistiek. Je hoeft (nog) geen lid te zijn van BONR om deel te kunnen nemen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. BONR doneert voor elke deelnemer €2,50 aan het MS Fonds in Rotterdam

Website:
www.bonr.nl


Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen maandelijks bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' heb jij bij ons de gelegenheid om collega's te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café.

Meld je hier links aan voor deelname, volg "Klik hier om in te schrijven".
We hopen je te mogen begroeten!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 31 mei 2019
16.00-18.30
Inloop 15.45 De workshow - Walk Unafraid - wordt verzorgd door Jan Boon, de acquisitiecoach, Mag ik jou ook op weg helpen met een gratis groeigesprek t.w.v. 150 euro?

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Leren los laten, Jan Bommerez
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Leren los laten, Jan Bommerez Genietavond, elke week op donderdag Basiscursus Ontspanningsmassage Pure Dance | De Vijf Ritmes Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Adem & Energie in balans Pure Dance | De Vijf Ritmes Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Open Dagen op 31 augustus & 1 september Biodanza met Monique Sajet Playful Abundance Tantra workshop Fascia: anders dan anders One Tribe Biodanza zomeravonden Buitengewoon Djoj Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Stargate workshops Single Avonden - Slow Dating Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Reis naar de rijkdom in jezelf Improvisatietheater Non-dualiteit DansKlank dagen Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Expression of the Art within You Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Bewust Ondernemers Netwerk Café


Basiscursus Ontspanningsmassage