Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus
donderdag 14 maart

Prijs:
€10,- Voorafgaand aan het Café is het mogelijk om gebruik te maken van een vegetarisch diner voor €10,- welke je bij binnenkomst aan de bar afrekent. Wel graag reserveren bij aanmelding!

Website:
zijnproeverij.nl


SatsangCafé

Satsang betekent ‘samenzijn in waarheid’ en café zegt iets over het vrijblijvend samenkomen, de vrije inbreng van onderwerpen en het samen onderzoeken.

Graag deel ik inzichten gebaseerd op onder meer neurowetenschap, mindfulness en non-dualiteit. Het gaat over wie je werkelijk bent, over het doorzien van dat wat we dagelijks meemaken. Vragen over deze en andere inzichten, over wat jij tegenkomt in jouw leven, over gedachten over jezelf en de ander, ze zijn allemaal welkom en worden in veilige setting ontvangen. Dat betekent in elk geval zonder oordeel en met respect. Vaak verwoordt de één wat de ander denkt. De gesprekken zijn eerder gericht op doorzien, dan op oplossen. Inzicht krijgen in wat er gebeurt en waarom dingen gebeuren helpt je ook in nieuwe situaties. Veelal ben je dan zelf in staat dat thema in jouw leven een werkbare vorm te geven.

Het woord Sanga wat je terugvindt in Satsang betekent gezelschap. Het samen onderzoeken, elkaars ervaring horen en jouw ervaring delen is een mooie vorm van onderzoek naar waarheid, naar essentie, naar iets wat we kunnen ervaren als waar. Iedereen heeft alle waarheid al in zich, maar er is veel mist. Versluiering, imprints, cultuur en ook je eigen authentieke stem niet kunnen geloven, soms zelfs niet kunnen horen, omdat je bij de ander wilt horen, omdat daar de bevestiging en de veiligheid zou liggen. Als we met elkaar in het SatsangCafé wat van die versluiering kunnen doorzien wordt het als vanzelf lichter. Verlicht worden is nog best een heel eind te gaan, maar we kunnen wel wat lichter het café verlaten.

Voorkennis is niet nodig, een nieuwsgierige en open houding helpt.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 14 maart 2019
20:00-22:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Playful Abundance Tantra workshop Biodanza met Monique Sajet
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Expression of the Art within You Basiscursus Ontspanningsmassage Biodanza met Monique Sajet Het meisje wat aan de oever verscheen Fascia: anders dan anders Stargate workshops Adem & Energie in balans Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus DansKlank dagen Leren los laten, Jan Bommerez Pure Dance | De Vijf Ritmes Pure Dance | De Vijf Ritmes Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Reis naar de rijkdom in jezelf Bewust Ondernemers Netwerk Café Improvisatietheater Non-dualiteit Reading en Healing Basis en verdieping Open Dagen op 31 augustus & 1 september Playful Abundance Tantra workshop One Tribe Biodanza zomeravonden Biodanza Festival Genietavond, elke week op donderdag Sprankeling voor jezelf en je kind Single Avonden - Slow Dating Buitengewoon Djoj Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag


Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei