Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni
donderdag 16 mei

Prijs:
€10,- Voorafgaand aan het Café is het mogelijk om gebruik te maken van een vegetarisch diner voor €10,- welke je bij binnenkomst aan de bar afrekent. Wel graag reserveren bij aanmelding!

Website:
zijnproeverij.nl


SatsangCafé

Satsang betekent ‘samenzijn in waarheid’ en café zegt iets over het vrijblijvend samenkomen, de vrije inbreng van onderwerpen en het samen onderzoeken.

Graag deel ik inzichten gebaseerd op onder meer neurowetenschap, mindfulness en non-dualiteit. Het gaat over wie je werkelijk bent, over het doorzien van dat wat we dagelijks meemaken. Vragen over deze en andere inzichten, over wat jij tegenkomt in jouw leven, over gedachten over jezelf en de ander, ze zijn allemaal welkom en worden in veilige setting ontvangen. Dat betekent in elk geval zonder oordeel en met respect. Vaak verwoordt de één wat de ander denkt. De gesprekken zijn eerder gericht op doorzien, dan op oplossen. Inzicht krijgen in wat er gebeurt en waarom dingen gebeuren helpt je ook in nieuwe situaties. Veelal ben je dan zelf in staat dat thema in jouw leven een werkbare vorm te geven.

Het woord Sanga wat je terugvindt in Satsang betekent gezelschap. Het samen onderzoeken, elkaars ervaring horen en jouw ervaring delen is een mooie vorm van onderzoek naar waarheid, naar essentie, naar iets wat we kunnen ervaren als waar. Iedereen heeft alle waarheid al in zich, maar er is veel mist. Versluiering, imprints, cultuur en ook je eigen authentieke stem niet kunnen geloven, soms zelfs niet kunnen horen, omdat je bij de ander wilt horen, omdat daar de bevestiging en de veiligheid zou liggen. Als we met elkaar in het SatsangCafé wat van die versluiering kunnen doorzien wordt het als vanzelf lichter. Verlicht worden is nog best een heel eind te gaan, maar we kunnen wel wat lichter het café verlaten.

Voorkennis is niet nodig, een nieuwsgierige en open houding helpt.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 16 mei 2019
19:30-22:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Kidsstatic De AUM (Awareness Understanding Meditation)
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Bewust Ondernemers Netwerk Café Genietavond, elke week op donderdag Stoelyoga - Masterclass Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Biodanza met Monique Sajet Pure Dance | De Vijf Ritmes Pure Dance | De Vijf Ritmes Non-dualiteit Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Stargate workshops DansKlank dagen Reis naar de rijkdom in jezelf Buitengewoon Djoj Ecstatic Summer Djoj Stoelyoga - Yoga voor iedereen Playful Abundance Tantra workshop Open Dagen op 31 augustus & 1 september Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei One Tribe Biodanza zomeravonden Moeiteloos Succes Kidsstatic Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Fascia: anders dan anders Single Avonden - Slow Dating Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni


Fascia: anders dan anders