Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni
Prijs:
De serie van 4 woensdagavonden is € 120,-. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Website:
www.gurideblok.nl


Non-dualiteit, serie van 4 avonden

Superego is een deel van onze persoonlijkheid waarin de stem van onze ouders en omgeving is geïnternaliseerd. De boodschappen van correctie en aanmoediging uit onze kindertijd klinken nog door in het heden. Het is niet alleen de stem die we horen om ons driftleven (It of Es) te corrigeren, maar het uit zich ook als een gevoelde spanning of kramp in ons lichaam. Ego is het deel dat probeert te sturen en te bemiddelen in dit loyaliteitsconflict.

Om tussen de vele taalinstructies van de ouders “het geweten” en de eigen gevoelens zijn weg te vinden. Dit loyaliteitsconflict is er niet alleen tussen de taal (het denken) en het voelen, maar ook tussen de buitenwereld (het volgen van de ander) en de binnenwereld (autonomie). Een conflict tussen samenzijn met de andere (de symbiose) of het anders zijn in de individualiteit (de separatie).

Veel (innerlijke) conflicten in verschillende situaties zijn te herleiden naar dit primaire loyaliteitsconflict tussen liefde, samenzijn en waarheid/autonomie en kan als zeer verscheurend ervaren worden. Bij moeilijke omstandigheden lijk je geen goede keuze te kunnen maken, zonder pijn en lijden.
In dit ogenschijnlijke conflict van tegenstellingen en dualiteit lijkt dat we een keuze moeten maken voor de ene (ik, ich) of de ander.

Wanneer we preciezer beginnen waar te nemen, hoe die superego stem klinkt, de toon, de agressie en de intentie erachter, kunnen we gaan herkennen dat het een stem van het verleden is. Door zowel de gedachten als de gevoelens waar te laten en zijn en nabij te zijn, lost de strijd op en verschijnt de openheid en ontspanning. Wanneer we dat toestaan toont zich ons levende dynamische presentie in de vorm van zijnskwaliteiten zoals vreugde, liefde, kracht en verbondenheid.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Non-dualiteit DansKlank dagen
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
info@gurideblok.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Fascia: anders dan anders Playful Abundance Tantra workshop Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Pure Dance | De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Non-dualiteit One Tribe Biodanza zomeravonden Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Stoelyoga - Yoga voor iedereen Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Genietavond, elke week op donderdag Single Avonden - Slow Dating Bewust Ondernemers Netwerk Café Stargate workshops Biodanza met Monique Sajet Open Dagen op 31 augustus & 1 september Stoelyoga - Masterclass Moeiteloos Succes DansKlank dagen Kidsstatic Buitengewoon Djoj Ecstatic Summer Djoj


DansKlank dagen