De ontdekking van het ware zelf
28 sep en 15+30 okt en 3 nov en 22 mrt (zie verder agenda)

Prijs:
Informatieworkshop €20,-. Informatieavonden gratis. Training duurt 8 dagen, intake en 2 coachingsessies prijs € 1050,- zakelijk € 1490,- inclusief lunch koffie en thee.

Website:
www.gurideblok.nl

Download informatie

Reis naar de rijkdom in je Zelf

Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden. Het is uitdagend je gedragspatronen, die stoelen op oude ervaringen en aannames, te doorbreken en niet ‘te verzanden’ in onbewust overlevingsgedrag. Door present te zijn bij wat zich voordoet en dat als ingang te gebruiken, reis je naar de rijkdom in Jezelf.

Je leert op een revolutionaire manier om te gaan met ongewenste situaties, lichamelijke en emotionele pijn. We ‘reizen’ in oefeningen door hindernissen en weerstanden als verlangen, vermoeidheid, twijfel, onrust en onzekerheid heen. Door een speciale techniek die denken, voelen en bewust Zijn combineert, leer je de emotionele wonden te zien en te doorzien, waardoor rijkdom van presentie voelbaar wordt. Er worden mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentiële kwaliteiten als vreugde, kracht, liefde en schoonheid verder te herstellen of te verdiepen.

Je leert hoe je compleet in verbinding kunt blijven met jezelf en tegelijk in contact met de ander. Dieper verwerken en helen loont, om te landen in de rijkdom die jezelf bent. Kort gezegd: je leert jezelf door ‘het zwarte gat’ heen te loodsen en te bevrijden van belemmering

De 8-daagse training is verspreid over een periode van circa 8 maanden. Hierbinnen vinden ook 2 (tussentijdse) evaluatiegesprekken plaatst. Je ontvangt een syllabus met theorie, dagprogramma’s, oefeningen en handvatten over hoe je de verbinding met jezelf op een natuurlijke manier versterkt. Na dit jaar beschik je over nieuwe volwassen zelfbegeleidingsmogelijkheden.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 28 september 2018
13:30-17:30
Workshop Reis naar de rijkdom in je Zelf
ma 15 oktober 2018
19:30-21:30
Informatie Avond Reis naar de Rijkdom in je Zelf
di 30 oktober 2018
19:30-21:15
Informatie Avond Reis naar Rijkdom in je Zelf
za 3 november 2018
10:00-17:30
1e dag van 8 Reis naar de Rijkdom in je Zelf
vr 22 maart 2019
13:30-17:30
Workshop Reis naar de Rijkdom in je Zelf
vr 14 juni 2019
13:30-17:30
Workshop Reis naar de Rijkdom in je Zelf

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag Pure Dance Eva
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
info@gurideblok.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Tantra festival 10 november Faciafit Single Avonden - Slow Dating Improvisatietheather, Speel je vrij Tantra, bewust in contact Adem & Spieren in Balans Leren los laten, Jan Bommerez Je ruimte innemen, improvisatietheather Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez De ontdekking van het ware zelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Stargate workshops Playful Abudance Basiscursus Ontspanningsmassage Non-dualiteit Sjamanistisch Festival Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance Eva


Reading en Healing Basis en verdieping