Buitengewoon Djoj
6 dec en 10 jan en 7 feb en 7 mrt en 4 apr

Prijs:
160,- voor 8 bijeenkomsten. Proefles, instromen en overleg over kosten altijd mogelijk

Website:
www.debbykamp.nl


Een cursus in wonderen in praktijk

8x do.middag (sep 18 t/m apr 19)

Een cursus in wonderen is een non-dualistisch zelfstudieboek dat er vanuit gaat dat alleen Liefde onze werkelijkheid is - álomvattend en ónveranderlijk!
Wij denken echter een lichaam te zijn, en samen met andere lichamen te leven in een wereld van tijd en ruimte; van daders en slachtoffers; van schuld, verlies, woede en angst etc. En hoe we hier ook zoeken naar vrede, liefde en geluk, niets blijkt dit blijvend te kunnen bieden.

Het unieke aan deze Cursus is dat ze al die dingen die wij dénken te zijn en mee te maken, als ‘vergevingsmateriaal’ gaat hergebruiken in ons ontwakingsproces tot de vrede, liefde en het geluk dat wij nog steeds Zijn!
En dat deel van ons wat zich nog herinnert wat wij werkelijk zijn, helpt ons hierbij. Als een innerlijke leraar, die in elke situatie onze interpretatie helpt corrigeren. Zodat we ipv een aanval, schuld en angst etc, alleen nog liefde - of een vráág om liefde - gaan waarnemen. Als weerspiégeling van onze werkelijkheid.
Een cursus in wonderen biedt op deze manier een dualistische tussenstap die ons erop voorbereidt om uiteindelijk zonder angst onze gehechtheid aan dit gedroomde leven als afgescheiden individu helemaal op te geven. Zodat we kunnen ontwaken tot ons ene, ware Zelf, dat louter Liefde is (Zelfrealisatie).

De hierboven genoemde omslag in waarneming noemt de Cursus het wonder, of vergeving. Dit kan alleen plaatsvinden als wij dat willen, onze keuze om op een andere manier te willen kijken, is essentieel.
In de praktijk blijkt dit echter nog niet zo eenvoudig. Deze groep is bedoeld als ondersteuning hierbij, dmv uitleg, oefening en delen van ervaringen. Welkom

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 6 december 2018
14:00-16:30
do 10 januari 2019
14:00-16:30
do 7 februari 2019
14:00-16:30
Datum onder voorbehoud!
do 7 maart 2019
14:00-16:30
do 4 april 2019
14:00-16:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Reading en Healing Basis en verdieping Adem & Spieren in Balans
Over de trainer
Debby Kamp
Praktijk Debby Kamp


Telefoon:0337520445
Mobiel:0645208763
www.debbykamp.nl
info@debbykamp.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Non-dualiteit Leren los laten, Jan Bommerez Improvisatietheater Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Buitengewoon Djoj Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Playful Abudance Boeddha Festival 3 febr Intuïtie & Persoonlijke kracht Beleef je Lijf Biodanza Festival Geweldloze Communicatie Festival Pure Dance | De Vijf Ritmes Fascia: anders dan anders Reading en Healing Basis en verdieping Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Adem & Spieren in Balans Pure Dance Eva Oud & Nieuw Celebration De ontdekking van het ware zelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Single Avonden - Slow Dating Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Sprankeling voor jezelf en je kind Basiscursus Ontspanningsmassage Reis naar de rijkdom in jezelf Floating by Djoj - Ontdek Verstilling


Reis naar de rijkdom in jezelf