Single Avonden - Slow Dating
7 feb en 7 mrt en 4 apr en 9 mei en 6 jun

Prijs:
120,- voor 6 bijeenkomsten. Proefles, instromen en overleg over kosten altijd mogelijk

Website:
www.debbykamp.nl


Een cursus in wonderen in praktijk

Maandelijks op do.middag (uitz jul/aug)

Een cursus in wonderen is een non-dualistisch zelfstudieboek dat er vanuit gaat dat alleen Liefde onze werkelijkheid is - álomvattend en ónveranderlijk!
Wij denken echter een lichaam te zijn, en samen met andere lichamen te leven in een wereld van tijd en ruimte; van daders en slachtoffers; van schuld, verlies, woede en angst etc. En hoe we hier ook zoeken naar vrede, liefde en geluk, niets blijkt dit blijvend te kunnen bieden.

Het unieke aan deze Cursus is dat ze al die dingen die wij dénken te zijn en mee te maken, als ‘vergevingsmateriaal’ gaat hergebruiken in ons ontwakingsproces tot de vrede, liefde en het geluk dat wij nog steeds Zijn!
En dat deel van ons wat zich nog herinnert wat wij werkelijk zijn, helpt ons hierbij. Als een innerlijke leraar, die in elke situatie onze interpretatie helpt corrigeren. Zodat we ipv een aanval, schuld en angst etc, alleen nog liefde - of een vráág om liefde - gaan waarnemen. Als weerspiégeling van onze werkelijkheid.
Een cursus in wonderen biedt op deze manier een dualistische tussenstap die ons erop voorbereidt om uiteindelijk zonder angst onze gehechtheid aan dit gedroomde leven als afgescheiden individu helemaal op te geven. Zodat we kunnen ontwaken tot ons ene, ware Zelf, dat louter Liefde is (Zelfrealisatie).

De hierboven genoemde omslag in waarneming noemt de Cursus het wonder, of vergeving. Dit kan alleen plaatsvinden als wij dat willen, onze keuze om op een andere manier te willen kijken, is essentieel.
In de praktijk blijkt dit echter nog niet zo eenvoudig. Deze groep is bedoeld als ondersteuning hierbij, dmv uitleg, oefening en delen van ervaringen. Welkom

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 7 februari 2019
14:00-16:30
Datum onder voorbehoud!
do 7 maart 2019
14:00-16:30
do 4 april 2019
14:00-16:30
do 9 mei 2019
14:00-16:30
do 6 juni 2019
14:00-16:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Fascia: anders dan anders Reis naar de rijkdom in jezelf
Over de trainer
Debby Kamp
Praktijk Debby Kamp


Telefoon:0337520445
Mobiel:0645208763
www.debbykamp.nl
info@debbykamp.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Buitengewoon Djoj Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Single Avonden - Slow Dating Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Deep Healing Qi Gong De ontdekking van het ware zelf Open Dagen op 31 augustus & 1 september Leren los laten, Jan Bommerez Reading en Healing Basis en verdieping Genietavond, elke week op donderdag Fascia: anders dan anders Stargate workshops Biodanza Festival Improvisatietheater Geweldloze Communicatie Festival Boeddha Festival 3 febr Playful Abundance Tantra workshop Bewust Ondernemers Netwerk Café Non-dualiteit Adem & Energie in balans Bewust in Contact Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Beleef je Lijf Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Reis naar de rijkdom in jezelf Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Pure Dance | De Vijf Ritmes Sprankeling voor jezelf en je kind Intuïtie & Persoonlijke kracht Basiscursus Ontspanningsmassage Pure Dance | De Vijf Ritmes


Adem & Energie in balans