Buitengewoon Djoj
4 apr en 9 mei en 6 jun

Prijs:
120,- voor 6 bijeenkomsten. Proefles, instromen en overleg over kosten altijd mogelijk

Website:
www.debbykamp.nl


Een cursus in wonderen in praktijk

Maandelijks op do.middag (uitz jul/aug)

Een cursus in wonderen is een non-dualistisch zelfstudieboek dat er vanuit gaat dat alleen Liefde onze werkelijkheid is - álomvattend en ónveranderlijk!
Wij denken echter een lichaam te zijn, en samen met andere lichamen te leven in een wereld van tijd en ruimte; van daders en slachtoffers; van schuld, verlies, woede en angst etc. En hoe we hier ook zoeken naar vrede, liefde en geluk, niets blijkt dit blijvend te kunnen bieden.

Het unieke aan deze Cursus is dat ze al die dingen die wij dénken te zijn en mee te maken, als ‘vergevingsmateriaal’ gaat hergebruiken in ons ontwakingsproces tot de vrede, liefde en het geluk dat wij nog steeds Zijn!
En dat deel van ons wat zich nog herinnert wat wij werkelijk zijn, helpt ons hierbij. Als een innerlijke leraar, die in elke situatie onze interpretatie helpt corrigeren. Zodat we ipv een aanval, schuld en angst etc, alleen nog liefde - of een vráág om liefde - gaan waarnemen. Als weerspiégeling van onze werkelijkheid.
Een cursus in wonderen biedt op deze manier een dualistische tussenstap die ons erop voorbereidt om uiteindelijk zonder angst onze gehechtheid aan dit gedroomde leven als afgescheiden individu helemaal op te geven. Zodat we kunnen ontwaken tot ons ene, ware Zelf, dat louter Liefde is (Zelfrealisatie).

De hierboven genoemde omslag in waarneming noemt de Cursus het wonder, of vergeving. Dit kan alleen plaatsvinden als wij dat willen, onze keuze om op een andere manier te willen kijken, is essentieel.
In de praktijk blijkt dit echter nog niet zo eenvoudig. Deze groep is bedoeld als ondersteuning hierbij, dmv uitleg, oefening en delen van ervaringen. Welkom

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 4 april 2019
14:00-16:30
do 9 mei 2019
14:00-16:30
do 6 juni 2019
14:00-16:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Fascia: anders dan anders
Over de trainer
Debby Kamp
Praktijk Debby Kamp


Telefoon:0337520445
Mobiel:0645208763
www.debbykamp.nl
info@debbykamp.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf Biodanza met Monique Sajet DansKlank dagen Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Single Avonden - Slow Dating Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Pure Dance | De Vijf Ritmes Bewust Ondernemers Netwerk Café Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Pure Dance | De Vijf Ritmes Leren los laten, Jan Bommerez Buitengewoon Djoj Improvisatietheater Stargate workshops Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Fascia: anders dan anders Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag One Tribe Biodanza zomeravonden Genietavond, elke week op donderdag Playful Abundance Tantra workshop Open Dagen op 31 augustus & 1 september Adem & Energie in balans Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Non-dualiteit Expression of the Art within You Basiscursus Ontspanningsmassage Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei


Improvisatietheater