Intuïtie & Persoonlijke kracht
Prijs:
Tarieven zie de website van Biovion

Website:
www.biovion.nl


Natuurgeneeskundig therapeut

“Met anders leren eten los je veel gezondheidsproblemen op".

"Afvallen en duurzaam gewicht handhaven lukt alleen met een menu op basis van normaal verkrijgbare producten".

Voeding en leefwijze spelen een grote rol in je fysieke en geestelijke gesteldheid. Daarom kijken wij altijd eerst naar jouw voedingspatroon. Veel klachten verminderen of verdwijnen vaak door het toepassen van gerichte voedingsadviezen en aanpassing van leefstijl.

Ik ben Peter Wever en werk als Natuurgeneeskundig en Orthomoleculair therapeut bij Biovion (gediplomeerd Orthomoleculair PNI-therapeut, begeleider Metabolic Balance, gecertificeerd Systemisch therapeut en gecertificeerd voor Ratio Intuïtieve Methodiek)

De Psycho Neuro Immunologie (PNI)* en orthomoleculaire geneeswijze vormen de basis van mijn behandelmethode. Het voedingsprogramma Metabolic Balance (zie mijn website) adviseer ik bij gewichtsgerelateerde klachten en daarmee verbonden gezondheidsrisico’s. Ik ben gespecialiseerd in het effect van voeding en leefwijze op lichaamsprocessen.

* De PNI studie omvat enerzijds evolutionaire voedingskennis en anderzijds kennis over de interactie van de omgeving en verankerde erfelijke factoren op de psyche en de fysiologische werking van het ons lichaam en het brein.

Specialisaties:
- Behandeling van voedselallergiën en voedselovergevoeligheden
- Gewichtsregulatie en behandeling van gewichtsgerelateerde klachten, - Het omkeren van dialbets type II.
- Begeleiding van burnout en chronische vermoeidheid (ook bij
bedrijven. Aanpak in teamverband.
- Gezondheidscheck en advies op basis van bloedonderzoek en
familiaire risico.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Basiscursus Ontspanningsmassage Tantric Djoj
Over de trainer
Peter Wever
Biovion


Telefoon:+31797850385
Mobiel:+31651440102
www.biovion.nl
info@biovion.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Basiscursus Ontspanningsmassage Reading en Healing Basis en verdieping Adem & Spieren in Balans Intuïtie & Persoonlijke kracht Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Tantric Djoj Dans De Vijf Ritmes Je ruimte innemen, improvisatietheather Tantra, bewust in contact Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Cursus Feng Shui Sjamanistisch Festival Improvisatietheather, Speel je vrij Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 De ontdekking van het ware zelf Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag


Improvisatietheather, Speel je vrij