Capoeira lessen voor Kinderen
Prijs:
550,- inclusief verblijf, lunch, syllabus en B.t.w.

Website:
www.anthonysinke.nl

Link naar inschrijven/betalen


Transformeren van overtuigingen

3 -daagse Workshop ‘Het transformeren van beperkende overtuigingen'.

Denk jij wel eens ‘Ik kan het niet’, ‘Ik mag geen fouten maken’, of ‘Ik kan het niet alleen’? Zou je graag steviger in je schoenen staan in moeilijke situaties? Of wil je anderen met zulke gedachten verder helpen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Een overtuiging is een oordeel over jezelf, de ander en de wereld om je heen. Iedere overtuiging heeft een positieve bedoeling, maar overtuigingen kunnen je ook tegenwerken. Zo is het goed om geen fouten te willen maken, maar niet als het vermijden van kritiek je enige drijfveer wordt. Dan is het een beperkende overtuiging. Je eigen gedachten werken dan tegen. Je komt met jezelf in conflict.

Op 5, 6 en 7 december leert Anthony je met een gasttrainer de methode om los te komen van beperkende overtuigingen, en bekrachtigende overtuigingen toe te laten. Je gaat veel aan de slag met jezelf én met elkaar. Deze workshop is absoluut een aanrader voor iedereen die zichzelf wilt vrijmaken van beperkende gedachten, of anderen daarbij wil ondersteunen. Denk hierbij aan coaches, therapeuten of begeleiders.

Meld je aan, bevrijd jezelf en leer anderen bevrijden!


Sjamanistisch Festival