Cursus Ontspanningsmassage
Prijs:
€20,- of via 4-strippenkaart €60,-

Website:
www.facebook.com


Cosmic Kirtan - Sing from the Heart

Cosmic Kirtan is een unieke expressie van klank die het hart kan openen en de geest tot rust brengt. We verbinden met onszelf en met elkaar in de muziek. Samen herinneren we de magie van alles wat we doen, voelen en horen.

Sefrijn Langen en Eline Louise combineren elementen van mantra zingen, stembevrijding, muziektherapie en meditatie. De bijeenkomsten zijn voor alle leeftijden en alle niveaus. Je hebt geen ervaring met muziek of meditatie nodig.

19.00 zaal open
19.30 start
22.15 einde

~~~~~~~~~~~
AANMELDEN:
app 0628701780 (Sefrijn) of [email protected]
~~~~~~~~~~~

WAT KAN JE ERVAREN?

🙏 Meer innerlijke rust 🙏
Soms is je hoofd vol met gedachten. Door zingen en meditatie kan je meer innerlijke rust en stilte ervaren. Muziek en klank hebben een effect op de geest en het lichaam, bewust en onbewust, wat je helpt om te ontspannen en dieper te luisteren.

🕺 Vrije zelfexpressie 🕺
Deze avond herinneren we samen dat als je een stem hebt, je kan zingen. Het gaat niet over mooie of lelijke klanken. Het gaat over uitdrukken wat er in nu in je leeft.

❤ Een open hart ❤
We maken ruimte om aanwezig te zijn in ons hart. Een prachtige beoefening om alle emoties welkom te heten. Soms vrolijk of extatisch, en ook verdrietig of pijnlijk. Dit kan helpen om stress en onderdrukte emoties los te laten, zodat je meer vrijheid en doorstroming voelt.

⭐ WAT GAAN WE DOEN? ⭐
We starten met een begeleide meditatie. Zingen simpele mantra's en liederen vanuit diverse tradities. Aan het einde is er een klankbad ter integratie.

Luister:
https://soundcloud.com/cosmiccircle

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Cursus Ontspanningsmassage Wheel of Consent
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Cursus Ontspanningsmassage Biodanza jaargroep met Brenda Biodanza Festival 2 januari 2021 Bewust Ondernemers Netwerk Café Biodanza met Monique Sajet Touch of Divinity, Tantradagen Vrienden van Djoj Wheel of Consent


Vrienden van Djoj